Η εμφάνιση του MVP Μιλουτίνοφ απέναντι στην Κίνα (vid)

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© FIBA

Η εμφάνιση του MVP Μιλουτίνοφ απέναντι στην Κίνα (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο MVP της Σερβίας στη μεγάλη νίκη απέναντι στην Κίνα, με τον σέντερ του Ολυμπιακού να έχει την καλύτερη στατιστική από όλους στο γήπεδο, πραγματοποιώντας μια «γεμάτη» εμφάνιση.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έλαμψε στη μεγάλη νίκη της Σερβίας επί της Κίνας, με την οποία η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Η Σερβία, σε ένα ματς όπου οι παίκτες αντιμετώπισαν την ομάδα του άλλοτε ομοσπονδιακού προπονητή της δικής τους Εθνικής, Σάσα Τζόρτζεβιτς, επικράτησαν με 105-63, σε μια αναμέτρηση όπου ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εκείνος που ξεχώρισε περισσότερο, χάρη στην πολύπλευρη προσφορά του στο παρκέ. 

Νίκολα Μιλουτίνοφ © FIBA

Ο σέντερ του Ολυμπιακού δεν χρειάστηκε να παίξει πολύ, με τον Σέρβο γίγαντα να τελειώνει το ματς με 11 πόντους (3/4 δίποντα, 5/5 βολές), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Συνολικά η εμφάνισή του αυτή, του χάρισε 20 βαθμούς στην αξιολόγηση, νούμερο αρκετά μεγάλο για να του χαρίσει τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης. 

Οι καλύτερες στιγμές του Νίκολα Μιλουτίνοφ από το παιχνίδι της Σερβίας απέναντι στη Κίνα: 

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr 

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

16:14 - 26.08.2023

Tο post game της Ελλάδας με την Ιορδανία, καλεσμένος ο Γιάννης Μπουρούσης

Ντεμπούτο με το δεξί έκανε η εθνικής ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις Φιλιππίνες, καθώς επικράτησε με 92-71 της Ιορδανίας. Παρακολουθήσετε την εκπομπή του Sportal «Με την Ελλάδα στο Mundobasket» με όλο το Post Game της αναμέτρησης κόντρα στην Ιορδανία και ζωντανή σύνδεση με τη Μανίλα.