Ξεκίνησαν οι ατομικές προπονήσεις στο ΣΕΦ

Τζορτζ Πάπας

i

© Intime

Ξεκίνησαν οι ατομικές προπονήσεις στο ΣΕΦ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:28 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 22.08.2023

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη φτάσει στην Αθήνα οι περισσότεροι από τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τις ατομικές προπονήσεις να έχουν ξεκινήσει!

Ο Ολυμπιακός πιάνει δουλειά την Δευτέρα (28/8), με τους Πειραιώτες να έχουν προγραμματίσει για τότε την πρώτη τους επίσημη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Παρόλα αυτά, η δουλειά έχει ήδη αρχίσει στο ΣΕΦ.

Οι Νάιτζελ Oυίλιαμς-Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα, Γιώργος Τανούλης και Τζόρτζ Πάππας έχουν ήδη ξεκινήσει την δουλειά τους στο ΣΕΦ, με τους παραπάνω παίκτες, μαζί και με τους νεαρούς που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία, να έχουν ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις στο Φαληρικό Στάδιο.

Στην Αθήνα αναμένεται την Πέμπτη (24/08) ο Άλεκ Πίτερς και την Κυριακή (27/08) ο Αιζάια Κάνααν, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν την Δευτέρα.

Γιώργος Μπαρτζώκας ©Intime

Θυμίζουμε πως οι Τόμας Ουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κώστας Παπανικολάου είναι στον δρόμο για την Μανίλα με την Εθνική Ελλάδας, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ, που ενισχύουν Σερβία και Γαλλία αντίστοιχα.

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη βραδιά που ο Ολυμπιακός θα... υποκλιθεί στον Σπανούλη
ΜΠΑΣΚΕΤ

14:48 - 22.08.2023

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη βραδιά που ο Ολυμπιακός θα... υποκλιθεί στον Σπανούλη

Απομένουν μόλις 3.400 διαθέσιμα εισιτήρια για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στο ΣΕΦ και να παρακολουθήσουν (στις 17/9) το event που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για τον Βασίλη Σπανούλη.

Θυμίζουμε πως στην προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας θα πάρουν επίσης μέρος οι Παναγιώτης Τσάμης, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάσης Ροζακέας, Ευστράτιος Παπασταύρου και Στέφανος Σπάρταλης.