Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Λουκ Σίκμα

Λουκ Σίκμα

i

Olympiacos BC

Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Λουκ Σίκμα

Νίκος Καλαμπάκας 18:37 - 18.08.2023

Ο Λουκ Σίκμα βρέθηκε την Παρασκευή 18/8 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας του και ο πρώτος παίκτης που πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ήταν ο Λουκ Σίκμα.

Ο πάουερ φόργουορντ από τις ΗΠΑ ήταν η πρώτη άφιξη φέτος για την ομάδα του Πειραιά η οποία σε λίγες μέρες ξεκινάει την προετοιμασία της. Ο Σίκμα ήρθε ορεξάτος για δουλειά, κάτι που φάνηκε και από τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο.

Ο ίδιος τόνισε το βράδυ της Πέμπτης 17/8 ότι δεν έφτασε στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό ώστε να μπει στα... παπούτσια του Σάσα Βεζένκοφ, αλλά για να δώσει τα στοιχεία του στον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.

Μια μέρα αργότερα, ο πρώην παίκτης της Άλμπα Βερολίνου πέρασε ιατρικές εξετάσεις. Ο Σίκμα βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στην κλινική του Ψυχικού και πλέον είναι έτοιμος για δουλειά.

Ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας

Εξάλλου, όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχει μετράει αντίστροφα πλέον για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας. Για πρώτη φορά φέτος τα τελευταία χρόνια οι ερυθρόλευκοι δεν θα πραγματοποιήσουν το πρώτο της στάδιο στο Μέτσοβο, όπως συνήθιζαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα παραμείνουν στο ΣΕΦ.

Οι απουσίες της ομάδας λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι πολλές και έτσι δεν κρίθηκε από την ομάδα αναγκαίο να φύγει από τον Πειραιά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους διεθνείς, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο Μουντομπάσκετ. Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Τόμας Γουόκαπ (Ελλάδα), Μουστάφα Φαλ (Γαλλία) και Νίκολα Μιλουτίνοφ (Σερβία) θα ενσωματωθούν ανάλογα με το πότε θα επιστρέψουν από το Μουντομπάσκετ. Το ίδιο ισχύει και για δύο μέλη του σταφ, τους Στέφανο Τριαντάφυλλο (συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα) και Βαγγέλη Μπενάτο (φυσιοθεραπευτής).

Το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά του Ολυμπιακού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:54 - 17.08.2023

Το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά του Ολυμπιακού

Στις 3 Σεπτέμβρη ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν, ενώ η ΚΑΕ ενημέρωσε για το πλήρες πρόγραμμα μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα - Επτά αγώνες προετοιμασίας έχουν ήδη προγραμματιστεί...

Στην προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδος θα πάρουν επίσης μέρος οι Παναγιώτης Τσάμης, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάσης Ροζακέας, Ευστράτιος Παπασταύρου και Στέφανος Σπάρταλης.