O Mάικ Τζέιμς από το Μονακό συνεχίζει τις αινιγματικές αναρτήσεις: «Αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει μήνες»

Μάικ Τζέιμς

i

© photo by Christina Pahnke / Getty Images / Ideal Images

O Mάικ Τζέιμς από το Μονακό συνεχίζει τις αινιγματικές αναρτήσεις: «Αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει μήνες»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:02 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 18.08.2023

Η Μονακό ξεκίνησε την προετοιμασία της και ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται στο Πριγκιπάτο μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο κύκλος της μεταγραφικής του περιπέτειας που άγγιξε τα όρια του σίριαλ ουσιαστικά έχει λάβει τέλος, αλλά η μυθοπλασία συντηρείται και κάποιοι περιμένουν μπας και υπάρχει ανατροπή στο σενάριο...

Πρωταγωνίστησε στα επεισόδια του... δικού του μεταγραφικού σίριαλ. Σκέφτηκε την αποχώρησή του από το Μονακό, πριν τελικά επιστρέψει στο Πριγκιπάτο για να ενσωματωθεί στην ομάδα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι. 

Τον Μάικ Τζέιμς πολλοί θα τον ήθελαν στην ομάδα τους, αλλά η Μονακό τον επανατοποθέτησε στο ρόστερ της και παραμένει παίκτης της. Δεν φαίνεται πλέον, η περίπτωση αποδέσμευσή του να έχει σημαντικές πιθανότητες και η ζωή συνεχίζεται! Όπως συνεχίζεται και η έντονη δραστηριότητά του ιδίου μέσω των κοινωνικών δικτύων. 

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος εμφανίστηκε να συνδέεται κυρίως με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες εβδομάδες, περνά πλέον προπονούμενος εντατικά, αλλά και ακούγοντας ασταμάτητα μουσική. Μόνο έτσι εξηγούνται οι διαδοχικές αναρτήσεις του με στοίχους τραγουδιών. Αφού πρώτα είχε κάνει post στοίχους του Drake, τώρα εστίασε σε έναν άλλον αγαπημένο του καλλιτέχνη, τον Brent Faiyaz

Επέλεξε ένα απόσπασμα του τραγουδιού «Jackie Brown» και έγραψε στην πλατφόρμα «X» (τέως Twitter) «Only been a few hours but it feel like days, only been days but it feel like months», κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση ενημερώνει πως «Περάσαν ώρες, αλλά μου φάνηκαν σαν μέρες / πέρασαν μέρες, αλλά μου φάνηκαν σαν μήνες». 

Κόντρα στα «αστέρια» του ΝΒΑ η Εθνική στο φιλικό του Άμπου Ντάμπι - Που θα δείτε το ματς και τι θα δείτε από τις ΗΠΑ (vids)
NBA

09:22 - 18.08.2023

Κόντρα στα «αστέρια» του ΝΒΑ η Εθνική στο φιλικό του Άμπου Ντάμπι - Που θα δείτε το ματς και τι θα δείτε από τις ΗΠΑ (vids)

Την Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής η «γαλανόλευκη» θα την αντιμετωπίσει και στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά το απόγευμα της Παρασκευής (18/8, 19:00, Αction24 & Cosmοte Sports 4) θα βρεθεί απέναντί τους στο πλαίσιο του πρώτου φιλικού ματς του τουρνουά που ξεκινά στο Άμπου Ντάμπι.

Τώρα τι μπορεί να βρίσκεται στο κεφάλι του; Με μία... πρόχειρη ψυχολογική ανάλυση τα ενδεχόμενα είναι δύο: α) Είτε αισθάνεται τόσο άνετα στο Μονακό που ο χρόνος και ο χώρος δεν έχει καμία σημασία γι' αυτόν ή β) κάθε λεπτό που περνά εκεί μοιάζει με το βάρος μιας αιωνιότητας.