Ολυμπιακός: Ξεκινούν οι παραλαβές των καρτών διαρκείας
i

© Intime

Ολυμπιακός: Ξεκινούν οι παραλαβές των καρτών διαρκείας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:19 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 22.08.2023

Από την Δευτέρα 28 Αυγούστου η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ξεκινά από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ η διαδικασία για την παραλαβή των καρτών που αντιστοιχούν στα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ΣΕΦ βρίσκεται σε μία διαδικασία με σκοπό να αλλάξει μορφή, όσον αφορά στην κατασκευή του και την ανάπτυξή του μέσω μιας ανακαίνισης μακράς διαρκείας την οποία έχει βάλει στα σκαριά ο Ολυμπιακός. Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι η ατμόσφαιρά του. Αυτή δηλαδή που δημιουργείται σε κάθε παιχνίδι από τους πιστούς φιλάθλους του συλλόγου.  

Γι’ αυτό λοιπόν κι ενώ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται, με τους διεθνείς να απουσιάζουν για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τους υπόλοιπους να ξεκινούν την δράση στον Πειραιά, η ΚΑΕ έκανε μία ενημέρωση για την… προετοιμασία των φιλάθλων. 

Συγκεκριμένα με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα πληροφόρησε τους ενδιαφερόμενους ότι η παραλαβή των καρτών διαρκείας για τους κατόχους θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28 Αυγούστου από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. 

Οι προπονήσεις της Εθνικής συνεχίζονται στην Μανίλα - Τέσσερις και... σήμερα για την πρεμιέρα στο Παγκόσμιο
FIBA WORLD CUP

12:01 - 22.08.2023

Οι προπονήσεις της Εθνικής συνεχίζονται στην Μανίλα - Τέσσερις και... σήμερα για την πρεμιέρα στο Παγκόσμιο

Στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, την Μανίλα, έχει εγκατασταθεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών και συνεχίζει το πρόγραμμα των προπονήσεων με έντονους ρυθμούς. Στις 26 Αυγούστου συναντά στην πρεμιέρα της την Ιορδανία και τότε θα αρχίσουν οι... μάχες.

Από εκείνη τη μέρα και μέχρι την Παρασκευή κατά τη διάρκεια των ωρών 10.00 το πρωί με 18.00 το απόγευμα όσοι έχουν «κλείσει» μόνιμη θέση στο γήπεδο θα μπορούν να πάρουν και την κάρτα που αντιστοιχεί σε αυτήν.