Πατέρας ξανά ο Παπανικολάου

Κώστας Παπανικολάου

i

©Intime

Πατέρας ξανά ο Παπανικολάου

Sportal newsroom 13:25 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 16.08.2023

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και την εθνικής Ελλάδος έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Χαρούμενα μαντάτα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και της εθνικής μας ομάδας, Κώστα Παπανικολάου

Ο ίδιος δεν ακολούθησε την αποστολή της Ελλάδας στο Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου οι συμπαίκτες του θα δώσουν στις 18 και στις 19/8 διλικά με ΗΠΑ και Γερμανία αντίστοιχα, αφού ήθελε να είναι στο πλευρό της γυναίκας του. 

Τελικά, το πρωί της Τετάρτης 16/8, εκείνη έφερε στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί, το οποίο είναι κοριτσάκι. 

Το γεγονός σχολίασε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media. "Συγχαρητήρια για τη νέα άφιξη στην οικογένειά σας. Είθε όλα τα αστέρια να ευθυγραμμιστούν και να σας φέρουν υγεία και αγάπη", αναφέρει το μήνυμα του Ολυμπιακού.

«Πέταξε» για Άμπου Ντάμπι η Εθνική χωρίς Παπανικολάου - Ιτούδης: «Το timing όριζε πως ο Γιάννης δεν θα τα καταφέρει να παίξει στο Παγκόσμιο»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

13:01 - 15.08.2023

«Πέταξε» για Άμπου Ντάμπι η Εθνική χωρίς Παπανικολάου - Ιτούδης: «Το timing όριζε πως ο Γιάννης δεν θα τα καταφέρει να παίξει στο Παγκόσμιο»

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε για Άμπου Ντάμπι, ενόψει των δύο αγώνων με ΗΠΑ και Γερμανία, όπου ο Δημήτρης Ιτούδης θα βγάλει τα τελικά συμπεράσματά του, αλλά και θα κατασταλλάξει στην 12άδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου των Φιλιππίνων.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι πατέρας ενός ακόμα κοριτσιού. Ο παίκτης του Ολυμπιακού απολαμβάνει κάθε στιγμή δίπλα στην οικογένειά του, γεγονός που φροντίζει να δείχνει όποτε έχει την ευκαιρία. Πλέον, έχει έναν ακόμα λόγο να χαίρεται, αφού με την έλευση της δεύτερης κόρης του, ο ίδιος θα είναι δύο φορές χαζομπαμπάς!

Ο Κώστας Παπανικολάου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες τον προηγούμενο μήνα. Ήταν ένα από τα τρία μεταγραφικά θέματα που... έκαιγαν τον Ολυμπιακό, αφού οι Σάσα Βεζένκοφ και Κώστας Σλούκας έφυγαν για νέες περιπέτειες. 

Ο ίδιος έμεινε στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και θα ηγηθεί της ομάδας του στην προσπάθειά της να διατηρηθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.