Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη βραδιά που ο Ολυμπιακός θα... υποκλιθεί στον Σπανούλη

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη βραδιά που ο Ολυμπιακός θα... υποκλιθεί στον Σπανούλη

Sportal newsroom 14:48 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 22.08.2023

Απομένουν μόλις 3.400 διαθέσιμα εισιτήρια για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στο ΣΕΦ και να παρακολουθήσουν (στις 17/9) το event που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για τον Βασίλη Σπανούλη.

H 17η του Σεπτέμβρη είναι η μέρα που ο Ολυμπιακός θα αφιερώσει εξ ολοκληρου στον Βασίλη Σπανούλη. Κατ' αρχάς για την συνεισφορά του στον σύλλογο, αλλά και για την συνολική παρουσία του στο μπάσκετ. 

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη και προωθείται εδώ και καιρό, ενώ στο κεντρικό πρόγραμμα βρίσκεται η αναμέτρηση της ομάδας του Πειραιά με αυτή του Τζόρτζιο Αρμάνι. Δηλαδή, με την Ολίμπια Μιλάνο του κοουτς Ετόρε Μερίνα. Το παιχνίδι θα είναι αφιερωμένο στον Kill Bill, τον θρύλο των ευρωπαϊκών γηπέδον και από πέρσι head coach του Περιστερίου. Καλεσμένοι θα είναι πολλοί και διάφοροι, ενώ αναμένονται και πολλές εκλπήξεις. 

Για αυτή την εκδήλωση η διοίκηση του Ολυμπιακού ασχολείται εδώ και πολλές εβδομάδες, κυρίως σε όσον αφορά στο οργανωτικό επίπεδο, καθώς επιθυμούν να δημιουργήσουν μία βραδιά που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι φαν του μπάσκετ και ειδικά οι φίλαθλοι της ομάδας τους. 

Μάλιστα, η ΚΑΕ ενημέρωσε πως έχουν μείνει προς διάθεση μόλις 3.400 εισιτήρια, οπότε όσοι ενδιαφέρονται και δεν έχουν ξοδέψει κάθε δεκάρα στις καλοκαιρινές τους διακοπές θα πρέπει να δεσμεύσουν τη θέση τους άμεσα καθώς, το πιθανότερο είναι σύντομα τα εισιτήρια να εξαντληθούν. Νωρίτερα, η ομάδα του Πειραιά είχε ενημερώσει και για τις εξελίξεις όσον αφορά στην παραλαβή των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.