Η φανέλα που θα φορέσει ο Ολυμπιακός στην βράβευση του Σπανούλη (pics)

Η επετειακή φανέλα για τον Βασίλη Σπανούλη

i

Olympiacos BC

Η φανέλα που θα φορέσει ο Ολυμπιακός στην βράβευση του Σπανούλη (pics)

Νίκος Καλαμπάκας 12:33 - 07.08.2023

Με μια... θρυλική φανέλα ετοιμάζεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός να τιμήσει τον θρύλο της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη.

Οι ερυθρόλευκοι μαζί με την GSA ετοίμασαν μια φανέλα την οποία οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα φορέσουν μόνο στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και θα διεξαχθεί ο αγώνας προς τιμήν του κορυφαίου σκόρερ της Euroleague!

Η φανέλα θα έχει 11 ρίγες, όσα και τα χρόνια του Kill Bill στον Πειραιά, ενώ θα αναφέρει και το ψευδώνυμό του με χρυσά γράμματα, προκειμένου να αναδειχθούν οι χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, τις οποίες «υπέγραψε» ο Σπανούλης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Αυτή τη βραδιά θα είναι όλα τέλεια, όπως αρμόζει στον Θρύλο του Θρύλου! Στις 17.09.2023 ο Ολυμπιακός τιμά τη ζωντανή ιστορία του Συνδέσμου και σ’ αυτή τη γιορτή όλα πρέπει και θα είναι ξεχωριστά, όπως ξεχωριστός ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης στην καριέρα του.

Η GSA Sports και ο Ολυμπιακός σχεδίασαν και ετοίμασαν τη φανέλα που θα φορεθεί από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μόνο τη συγκεκριμένη μέρα για το φιλικό αγώνα με την Ολίμπια Μιλάνο.

Με 11 κόκκινες ρίγες όσα και τα χρόνια του Σπανούλη στον Ολυμπιακό, με χρυσές λεπτομέρειες για να αναδειχθεί το μεγαλείο του ως αθλητή και το ψευδώνυμο (V Span) γραμμένο στις λευκές ρίγες, η φανέλα που θα φορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» στις 17 Σεπτεμβρίου για μια και μόνο φορά, θα είναι αντάξια της τεράστιας καριέρας του.

Πώς μπορεί ο Μάικ Τζέιμς να έρθει στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:55 - 06.08.2023

Πώς μπορεί ο Μάικ Τζέιμς να έρθει στον Ολυμπιακό

Η είδηση ότι ο Ολυμπιακός ρίχνει... κλεφτές ματιές προς τον Μάικ Τζέιμς έβαλε στην... πρίζα τους φίλους της ομάδας του Πειραιά και το Sportal αναλύει τα δεδομένα μιας πιθανής μετακίνησης του Αμερικανού στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν από σήμερα (07/08/23) μια από τις 2007 συλλεκτικές φανέλες που έχουν δημιουργηθεί τόσο από το Official Olympiacos BC Store όσο κι από τη GSA, κρατώντας για πάντα κάτι ξεχωριστό από τον Βασίλη όπως ξεχωριστές είναι και οι τόσες πολλές στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια.