Επενδύει στον νεαρό Νταψή ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Νταψής

i

©FIBA

Επενδύει στον νεαρό Νταψή ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:41 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 24.08.2023

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια εξαιρετική κίνηση για το μέλλον του, κάνοντας δικό του τον Δημήτρη Ντάψη.

Σε μια σημαντική κίνηση για το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, κάνοντας δικό του τον νεαρό Δημήτρη Ντάψη.

Ο Δημήτρης Νταψής την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, φτάνοντας στο χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Παίδων, είναι διεθνής και με την Εθνική Παίδων.

Κορυφαία του εμφάνιση στο Πανελλήνιο Παίδων, το οποίο διεξίχθη στα Τρίκαλα, ήταν αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας 17 πόντους και 20 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 7 ήταν επιθετικά.

Στα 4 ματς του Πανελληνίου μέτρησε 10 πόντους και 12 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ μοίρασε και 1,5 ασίστ ανά ματς. Μάλιστα ήταν ο κορυφαίος ριμπάουντερ όλου του τουρνουά.

Ο Ντάψης είναι γεννημένος το 2007, έχοντας ύψος 2.06. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ, ενώ τη νέα σεζόν θα παίξει στο εφηβικό, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παντελάκη.  

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι ακόμα μια απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στον Ολυμπιακό, ο οποίος απέκτησε έναν παίκτη που έχει όλα τα φόντα να ξεχωρίσει στο μέλλον, την ώρα που με τις προσλήψεις τον Αχιλλέα Δεμέναγα (Διευθυντής Ακαδημιών) και Γιώργου Παντελάκη (χεντ κόουτς και παίδες και εφήβους) οι Πειραιώτες δείχνουν πως θέλουν να παραμείνουν στις κορυφαίες βαθμίδες τις χώρας και στον τομέα της ανάπτυξης παικτών.