Το ΣΕΦ αλλάζει: Πρώτες εικόνες από τις αλλαγές στο γήπεδο του Ολυμπιακού (vid)

Το ΣΕΦ αλλάζει: Πρώτες εικόνες από τις αλλαγές στο γήπεδο του Ολυμπιακού (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:01 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 29.08.2023

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τις αλλαγές που έχει κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ και τα νέα χρώμματα του σταδίου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ΣΕΦ, τις οποίες αναμένεται σύντομα να δουν οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά, με το κλειστό να ανοίγει τις πόρτες του στις 17/9, στο φιλικό προς τιμή του Βασίλη Σπανούλη.

Πολλοί αναρωτιούνται όλο το καλοκαίρι σχετικά με το τι θα συναντήσουμε στο ΣΕΦ τη νέα σεζόν και ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το αλλαγμένο φαληρικό κλειστό, στο οποίο όμως οι εργασίες δεν έχουν τελειώσει ακόμα.

Το ΣΕΦ μέχρι την περασμένη σεζόν: 

ΣΕΦ © Intime

Οι τοίχοι έχουν βαφτεί μαύροι, αντί γκρι που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις σκάλες. 

Πίσω από τις μπασκέτες έχουν μπει επιπλέον εξέδρες, όπως και ανάμεσα στις δημοσιογραφικές θέσεις δίπλα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. 

Τα παλιά δημοσιογραφικά πάνω από την εξέδρα των οικογενειών αφαιρέθηκαν και στην θέση τους μπήκαν θέσεις για τους φιλάθλους.

Το σχετικό βίντεο με το «Νέο ΣΕΦ»: 

Στόχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι τα επόμενα χρόνια να δημιουργηθούν σουίτες, ενώ συνολικά το «Νέο ΣΕΦ» είναι επιθυμία των Ερυθρόλευκων να φτάσει τις 15.000 περίπου θέσεις.

Πολύ ενδιαφέρον θα είναι λοιπόν στο μέλλον θα είναι να δούμε το ΣΕΦ, μετά και τις αλλαγές, έχοντας και τον κόσμο στις εξέδρες, καθώς η ατμόσφαιρα αναμένεται έτσι να γίνει ακόμα πιο «μπασκετική» και «καυτή».