Χωρίς ΜακΚίσικ η πρώτη του Ολυμπιακού

Χωρίς ΜακΚίσικ η πρώτη του Ολυμπιακού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:38 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 28.08.2023

Ο Ολυμπιακός δεν είχε τον Σακίλ ΜακΚίσικ στην πρώτη του προπόνηση, με τον Αμερικανό να αναρρώνει από επέμβαση στο διάφραγμα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του με μια έξτρα απουσία, καθώς ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν έλαβε μέρος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός έμεινε εκτός προπόνησης καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση ρινικού διαφράγματος την Κυριακή (27/08), με τον ίδιο να μην έχει αναρρώσει ακόμα από αυτό.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα μένει εκτός για μερικές μέρες και θα μπει και εκείνος στη δράση με μια μικρή καθυστέρηση, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος να χάσει κάποιο από τα επίσημα παιχνίδια του συλλόγου.

Θυμίζουμε πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν ήταν ο μόνος που δεν προπονήθηκε, καθώς ο Ολυμπιακός ξεκινάει την δουλειά ενόψει της νέας σεζόν με απουσίες.

Οι Τόμας Ουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κώστας Παπανικολάου είναι στην Μανίλα με την Εθνική Ελλάδας, αγωνιζόμενοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ, που ενισχύουν Σερβία και Γαλλία αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, οι Νάιτζελ Oυίλιαμς - Γκος, Λουκ Σίκμα, Γιώργος Τανούλης, Τζόρτζ Πάππας, Άλεκ Πίτερς και Αϊζάια Κάνααν, μαζί με τους νεαρούς Παναγιώτη Τσάμη, Σωτήρη Οικονομόπουλο, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάση Ροζακέα, Ευστράτιο Παπασταύρου και Στέφανο Σπάρταλη έπιασαν κανονικά δουλειά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρζώκα και πήραν μπρος ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023 - 2024.