Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:36 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 28.08.2023

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να συγκεντρώνονται στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ και να... σηκώνουν μανίκια!

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του προπόνηση για την σεζόν 2023 - 2024, με τους Πειραιώτες να αφήνουν οριστικά πίσω τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να βάζουν πλώρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Νάιτζελ Oυίλιαμς - Γκος, Λουκ Σίκμα, Γιώργος Τανούλης, Τζόρτζ Πάππας, Άλεκ Πίτερς και Αϊζάια Κάνααν, μαζί με τους νεαρούς Παναγιώτη Τσάμη, Σωτήρη Οικονομόπουλο, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάση Ροζακέα, Ευστράτιο Παπασταύρου και Στέφανο Σπάρταλη βρέθηκαν στο ΣΕΦ, όπου και έπιασαν δουλειά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρζώκα.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος υπεβλήθη σε μια επέμβαση στο διάφραγμα και θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τη δράση για λίγες ημέρες. 

Πίτερς και Κάνααν ήρθαν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, ενώ οι υπόλοιποι ξένοι βρίσκονται στη χώρα μας εδώ και περίπου μια εβδομάδα, έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές προπονήσεις ατομικής βελτίωσης.

Θυμίζουμε πως οι Τόμας Ουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κώστας Παπανικολάου είναι στην Μανίλα με την Εθνική Ελλάδας, αγωνιζόμενοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ, που ενισχύουν Σερβία και Γαλλία αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ψάξιμο για το «2αρι»
EUROLEAGUE

21:34 - 26.08.2023

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ψάξιμο για το «2αρι»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μετράει αντίστροφα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του, όμως παράλληλα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την έρευνά τους για τον σκόρερ που θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή.

Η προπόνηση του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό κλειστό του ΣΕΦ και όχι στην κεντρική σάλα, ενώ όλη η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και το φαληρικό στάδιο.