Ξέσπασμα Πάπας για την... Λίβερπουλ: «Η Premier League θέλει να την γ@#$ει σε κάθε ματς»

Τζορτζ Πάπας

i

© Intime

Ξέσπασμα Πάπας για την... Λίβερπουλ: «Η Premier League θέλει να την γ@#$ει σε κάθε ματς»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:24 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 27.08.2023

Ο Τζορτζ Πάπας δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με την αποβολή του Φαν Ντάικ στο Νιούκαστλ - Λίβερπουλ.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αποβλήθηκε στο Νιούκαστλ - Λίβερπουλ, με τον Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού να μην είναι χαρούμενος με αυτή την απόφαση. 

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού «χτύπησε» μέσα από τα social media και έγραψε στο twitter πως «Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μια ατζέντα στην Premier League που θέλει να την γ@#$ει σε κάθε ματς», δείχνοντας έτσι την αντίθεσή του με την αποβολή του Ολλανδού σέντερ μπακ. 

Ο Τζορτς Πάπας μάλιστα, ο οποίος είναι γνωστό πως αγαπάει το ποδόσφαιρο και την Λίβερπουλ, δεν παρέλειψε να πανηγυρίσει και το γκολ ισοφάρισης της ομάδας από το Μέρσεϊσαϊντ, το οποίο πέτυχε ο Ντάργουιν Νούνιες. 

Το δεύτερο «τιτίβισμα» του Τζορτζ Πάπας: 

Λίγο μετά δεν παρέλειψε να πανηγυρίσει και το δεύτερο γκολ του Νούνιες, με το οποίο η Λίβερπουλ πήρε ένα μεγάλο «διπλό» μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ με 1-2.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ψάξιμο για το «2αρι»
EUROLEAGUE

21:34 - 26.08.2023

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ψάξιμο για το «2αρι»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μετράει αντίστροφα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του, όμως παράλληλα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την έρευνά τους για τον σκόρερ που θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή.

Ο Τζορτζ Πάπας, όπως και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, θα βρεθούν στο ΣΕΦ την Δευτέρα (28/8), για την επίσημη «πρώτη» ενόψει της σεζόν 2023 - 2024.