Η διάγνωση για τους τραυματισμούς Πίτερς και Πάπας
i

© Intime

Η διάγνωση για τους τραυματισμούς Πίτερς και Πάπας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:45 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 07.09.2023

Με το σκορ στο 61-45 υπέρ του Προμηθέα κι ενώ το φιλικό ήταν στο 32', οι δύο ομάδες συμφώνησαν να μη συνεχίσουν καθώς ο Ολυμπιακός είδε τους Πάπας και Πίτερς να τραυματίζονται. Αναλυτικά η διάγνωση για τους δύο αθλητές.

Απρόσμενη εξέλιξη στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πατρών και ανησυχία στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων. Ο Τζορτζ Πάπας και ο Άλεξ Πίτερς έφυγαν τραυματίες από το παρκέ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμφωνήσουν να τελειώσει το φιλικό επτά λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 40.

Με το σκορ στο 61-45 υπέρ του Προμηθέα, ο Ολυμπιακός είδε δύο παίκτες του να αποχωρούν και πλέον θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να δουν τη ζημιά του τραυματισμού. Μάλιστα Προμηθέας και Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο να δώσουν νέο φιλικό στις 10 Σεπτεμβρίου παιχνίδι που στην παρούσα φάση είναι στον αέρα.

Οι δύο παίκτες μάλιστα ήταν και οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού, με τον Πίτερς να έχει έως εκείνη την ώρα 10 πόντους με δύο τρίποντα και τον Πάπας να έχει άλλους 9 με ένα τρίποντο.

Θυμίζουμε ότι από τον Ολυμπιακό απουσίαζαν οι ΜακΚίσικ, Γκος και οι διεθνείς Μιουτίνοφ, Φαλ, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Ουόκαπ και Παπανικολάου.

Δεν αποκλείεται πάντως και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων σε τρεις μέρες να μην πραγματοποιηθεί και να αναβληθεί λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός.

Οι Πάπας και Πίτερς θα υποβληθούν σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής στον πρώτο και τράβηγμα στον δεύτερο.