Ολυμπιακός: Με Σπύρο Παπαδόπουλο και όχι μόνο η βραδιά του Σπανούλη!

Ολυμπιακός: Με Σπύρο Παπαδόπουλο και όχι μόνο η βραδιά του Σπανούλη!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:02 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 05.09.2023

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως βασικός παρουσιαστής στην βραδιά του Βασίλη Σπανούλη θα είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ μαζί με τον γνωστό ηθοποιό θα είναι η Δώρα Παντέλη και ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται πυρετωδώς για την βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, με την ΚΑΕ να ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΣΕΦ. Μια από αυτές θα είναι και οι παρουσιαστές της βραδιάς.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως βασικός παρουσιαστής της βραδιάς του Βασίλη Σπανούλη θα είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή όμως να μην είναι... μόνος του.

Δίπλα του θα είναι η Δώρα Παντέλη, αλλά και ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, οι οποίοι, όλοι μαζί, θα δώσουν ακόμα μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι εκπλήξεις στην μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη θα είναι πολλές. Μία από αυτές είναι και οι παρουσιαστές της!

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, αλλά και παρουσιαστής, γνωστός για τα βαθιά «ερυθρόλευκα» συναισθήματά του, Σπύρος Παπαδόπουλος, θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του The Night Of The Legend!

Στο πλευρό του, θα βρίσκεται η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη, καθώς και ο δημοφιλής ηθοποιός -επίσης «Ολυμπιακάκιας»-, ο Πέτρος Λαγούτης!

Οι τρεις τους θα δώσουν μια ιδιαίτερη… πινελιά στην ξεχωριστή αυτή βραδιά, ενώ θα συντονίσουν και τους υψηλούς προσκεκλημένους που θα δώσουν το «παρών»!

Stay tuned…!