Κανονικά το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα

Κανονικά το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:54 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 04.09.2023

Ο Ολυμπιακός θα μπει κανονικά σε ρυθμούς φιλικών το επόμενο διάστημα, με τους Ερυθρόλευκους να ετοιμάζονται για το πρώτο τους ματς προετοιμασίας με τον Προμηθέα.

Κανονικά θα διεξαχθεί το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Οι Πειραιώτες κρίθηκε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς στην προετοιμασία και έτσι επέλεξαν να μην αγωνιστούν απέναντι στο Λαύριο, κάτι που όμως άλλαξε πλέον, με τους Ερυθρόλευκους να είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη κόντρα στους Πατρινούς.

Το φιλικό απέναντι στο Λαύριο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 03/09 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (κεκλεισμένων των θυρών), όμως οι Ερυθρόλευκοι επέλεξαν να το ακυρώσουν, καθώς και έχουν πολλές απουσίες, αλλά και η ομάδα δεν ήταν ακόμα έτοιμη σε βαθμό να παίξει φιλικό.

  • Πίτερς Μπαρτζώκας Κάνααν
  • Γιώργος Μπαρτζώκας

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του Ολυμπιακού:

07/09 Προμηθέας-Ολυμπιακός

10/09 Ολυμπιακός-Προμηθέας (κεκλεισμένων των θυρών)

15/09 Ολυμπιακός-Emporio Armani Milano (κεκλεισμένων)

17/09 Ολυμπιακός-Emporio Armani Milano (The Night of The Legend)

21/09 Αναχώρηση για Κύπρο

22/09 Φιλικό στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

23/09 Φιλικό στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα έχει στην διάθεσή του ξανά από τις 9 του μήνα τον Μουστάφα Φαλ, ενώ οι Τόμας Ουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μιχάλης Λούντζης θα είναι και πάλι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τις 11 Σεπτεμβρίου. 

Αντίθετα, θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σερβίας μέχει και τις 10/9, έχοντας προκριθεί με την ομάδα του στην φάση των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023