Δύναμη ψυχής από τον Πάτρικ Γιανγκ: «Μην τα παρατάτε ποτέ»

Πάτρικ Γιανγκ

i

©Intime

Δύναμη ψυχής από τον Πάτρικ Γιανγκ: «Μην τα παρατάτε ποτέ»

Νίκος Καλαμπάκας 10:01 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 07.09.2023

Ο Πάτρικ Γιανγκ στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται εδώ και 100 μέρες.

Ο Πάτρικ Γιανγκ είναι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκε άσχημα από τη ζωή. Ένα τροχαίο ατύχημα παραλίγο να του στερήσει την ίδια τη ζωή, με αποτέλεσμα να παλεύει εδώ και καιρό ώστε να μπορέσει να επανέλθει ξανά σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Ο ίδιος δεν μπορεί να περπατήσει, με αποτέλεσμα να παραμένει εδώ και 100 ημέρες στο νοσοκομείο. Το πότε θα πάρει εξιτήριο δεν το ξέρει κανείς ακόμα, ούτε ο ίδιος. Οι γιατροί δίνουν καθημερινά μάχες ώστε να τον βοηθήσουν να μπορέσει να σηκωθεί ξανά στα πόδια του.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς του φίλους για την έκβαση της υγείας του. Στο τελευταίο του μήνυμα στο twitter φροντίζει να ενθαρρύνει όσους τον ακολουθούν να μην τα παρατάνε ποτέ στη ζωή τους:

«Σήμερα είναι η 100η μέρα στο νοσοκομείο. Το φως είναι στο τέλος του τούνελ. Δεν μπορώ ποτέ να είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Ποτέ μην τα παρατάς, ποτέ μην σταματάς να πιστεύεις, ποτέ μην σταματάς να προσεύχεσαι. Ο Θεός μπορεί να σε χρησιμοποιήσει όπου κι αν είσαι, δεν χρειάζεται να είσαι δυνατός. Ενσυναίσθηση, αδυναμία, εγκαταλείψτε τον έλεγχο».

Στις 3 Ιουλίου του 2022 ο Πάτρικ Γιανγκ είχε τροχαίο ατύχημα στη Νεμπράσκα. Ο θηριώδης σέντερ είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εκείνο είχε ντελαπάρει. Ο ίδιος δεν είχε κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει.

Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο «Evra McKennon» του Σιουξ Φολς. Έκτοτε σε καθημερινή βάση δίνει αγώνα για την αποκατάστασή του. Οι ευχές όλων μας είναι στο πλευρό του...