Στην Πάτρα το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού - Τι γίνεται με τον ξένο για τη θέση του σουτέρ

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Στην Πάτρα το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού - Τι γίνεται με τον ξένο για τη θέση του σουτέρ

Νίκος Καλαμπάκας 09:35 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 07.09.2023

Ο Ολυμπιακός κάνει εκκίνηση στους φιλικούς του αγώνες κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, κόντρα στον Προμηθέα (18.00).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία των φιναλίστ της Euroleague με αρκετές απουσίες, αφού στο λιμάνι του Πειραιά είδαν πολλούς διεθνείς παίκτες στο τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πέρα από τους Φαλ, Παπανικολάου, Ουόκαπ, Λαρεντζάκη και Λούντζη που έλειψαν για το Μουντομπάσκετ, η ομάδα του Πειραιά θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος και Σακίλ ΜακΚισικ. Ο πρώτος πάσχει από τενοντίτιδα αχιλλείου, ενώ ο ΜακΚίσικ δεν έχει μπει ακόμη στις προπονήσεις μετά την επέμβαση που έκανε στο διάφραγμα

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει στην Πάτρα μια σειρά από φιλικά, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος στο ξεκίνημα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων που θα συμβεί στη Ρόδο και τη διοργάνωση του Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά τα φιλικά του Ολυμπιακού:

07/09 Προμηθέας-Ολυμπιακός

10/09 Ολυμπιακός-Προμηθέας (κεκλεισμένων των θυρών)

15/09 Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο (κεκλεισμένων)

17/09 Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο (Βασίλης Σπανούλης – The Night of The Legend)

22/09 Φιλικό στο τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” (Κύπρος)

23/09 Φιλικό στο τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” (Κύπρος)

Ερωτηματικό παραμένει το αν θα αποκτηθεί ή όχι παίκτης στη θέση του σουτέρ. Ο Αϊζάια Κάνααν είναι αυτή τη στιγμή ο παίκτης που θα επωμιστεί τη... δουλειά. Ο Αμερικάνος είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμιστεί μετά τη φυγή του Σλούκα, όμως στην ομάδα γίνεται εντατικό ψάξιμο στην αγορά προκειμένου να βρεθεί ο παίκτης που θα τον πλαισιώσει.

Ολυμπιακός: Με Σπύρο Παπαδόπουλο και όχι μόνο η βραδιά του Σπανούλη!
EUROLEAGUE

17:02 - 05.09.2023

Ολυμπιακός: Με Σπύρο Παπαδόπουλο και όχι μόνο η βραδιά του Σπανούλη!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως βασικός παρουσιαστής στην βραδιά του Βασίλη Σπανούλη θα είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ μαζί με τον γνωστό ηθοποιό θα είναι η Δώρα Παντέλη και ο Πέτρος Λαγούτης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες εργάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη. Στο μεγάλο λιμάνι της χώρας άπαντες περιμένουν το φιλικό με την Αρμάνι στο οποίο θα τιμηθεί ο ζωντανός θρύλος της ομάδας, που είχε κρεμάσει τα παπούτσια του στη διάρκεια της πανδημίας χωρίς να έχει την ευκαιρία να αποθεωθεί από τον κόσμο της ομάδας για την προσφορά του.