Χωρίς ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς - Γκος ο Ολυμπιακός στην Πάτρα

Χωρίς ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς - Γκος ο Ολυμπιακός στην Πάτρα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:11 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 06.09.2023

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ταξίδι για Πάτρα, όπου αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον Προμηθέα, με τους Πειραιώτες να μην έχουν στην διάθεσή τους τον Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος.

Χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα ο Ολυμπιακός (7/9).

ΟΙ Πειραιώτες ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Πάτρα την Τετάρτη (7/9), όπου την Πέμπτη (7/9) θα αντιμετωπίσουν τον Προμηθέα, στο πρώτο φιλικό τους ενόψει της νέας σεζόν, φιλικό που βέβαια ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. 

  • Πίτερς Μπαρτζώκας Κάνααν
  • Γιώργος Μπαρτζώκας

Οι διεθνείς απουσιάζουν, καθώς ο Μουστάφα Φαλ θα μπει το Σάββατο (9/9) στις προπονήσεις, ενώ οι Τόμας Ουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μιχάλης Λούντζης θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις την Δευτέρα (11/9). Φυσικά απουσιάζει ακόμα και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που βρίσκεται ακόμα στη Μανίλα, έχοντας προκριθεί με την Σερβία στα ημιτελικά του παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Από εκεί και πέρα όμως, ο Ολυμπιακός έχει ακόμα δύο απουσίες να διαχειριστεί. 

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς δεν έχει μπει ακόμη στις προπονήσεις μετά την επέμβαση που έκανε στο διάφραγμα, με τους Ερυθρόλευκους να μην θέλουν να τον ζορίσουν από τώρα, μη έχοντας λάβει μέρος σε κάποιο από τα ομαδικά προγράμματα. 

Παρόλα αυτά, η επιστροφή του δεν θα καθυστερήσει πολύ, με τον ίδιο να αναμένεται το επόμενο διάστημα να μπει στη δράση. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δεξί του αχίλλειο, με αποτέλεσμα και εκείνος να μείνει εκτός από το φιλικό με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Πάντως ούτε για τον Αμερικανό γκαρντ υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του Ολυμπιακού, καθώς θα χρειαστεί λίγη ξεκούραση και αναμένεται και εκείνος να μπει ξανά στη δράση το επόμενο διάστημα. 

22:19 - 14.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!