Αναβλήθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού την Κυριακή με τον Προμηθέα
i

©InTime

Αναβλήθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού την Κυριακή με τον Προμηθέα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:17 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 08.09.2023

Οι τραυματισμοί και οι απουσίες οδήγησαν στην αναβολή του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα

Από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό στην Πάτρα, με τον Προμηθέα, ήταν προφανές ότι δύσκολα θα πραγματοποιούνταν το φιλικό της Κυριακής (10/9) του Ολυμπιακού με τους Πατρινούς στο ΣΕΦ. 

Δεν είναι μόνο οι πολλές απουσίες που υπήρχαν καθώς ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος (τενοντίτιδα αχιλλείου δεξιά) και οι διεθνείς (Παπανικολάου, Φαλ, Ουόκαπ, Λαρεντζάκη, Λούντζη) ήταν εκτός ομάδας. 

Σ’ αυτούς προστέθηκαν μέσα από το παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (7/9) στην Πάτρα και οι Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας. Οι τραυματισμοί των δυο παικτών οδήγησαν στην απόφαση να μην ολοκληρωθεί το φιλικό παιχνίδι.

Δεδομένου ότι δεν αλλάζει κάτι άμεσα, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί το φιλικό με τους Πατρινούς.

«Λόγω των πολλών απουσιών, το φιλικό της Κυριακής (10/9) με τον Προμηθέα αναβλήθηκε. Οι Άλεκ Πίτερς και Τζόρτζ Πάπας θα υποβληθούν σήμερα (8/9) το απόγευμα σε εξετάσεις» αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η διάγνωση για τους τραυματισμούς Πίτερς και Πάπας
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:45 - 07.09.2023

Η διάγνωση για τους τραυματισμούς Πίτερς και Πάπας

Με το σκορ στο 61-45 υπέρ του Προμηθέα κι ενώ το φιλικό ήταν στο 32', οι δύο ομάδες συμφώνησαν να μη συνεχίσουν καθώς ο Ολυμπιακός είδε τους Πάπας και Πίτερς να τραυματίζονται. Αναλυτικά η διάγνωση για τους δύο αθλητές.

Οι δυο αθλητές (Πίτερς-Πάπας) μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα αξιολογηθούν από το ιατρικό επιτελείο και θα εκτινηθεί το διάστημα της αποθερααπείας τους. Στο φιλικό της Πέμπτης, στο 11ο λεπτό ο Άλεκ Πίτερς υπέστη διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ στο 33’ υπέστη τράβηγμα ο Τζορτζ Πάπας και το ματς διακόπηκε οριστικά.