Η 13η σεζόν του Παπανικολάου και το μήνυμα του Κάνααν! (vid)

Η 13η σεζόν του Παπανικολάου και το μήνυμα του Κάνααν! (vid)

Sportal newsroom 16:25 - 11.09.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου στη 13η χρονιά του στον Ολυμπιακό και το μήνυμα του Αϊζάια Κάνααν

Τα κενά στο παζλ του νέου Ολυμπιακού έχουν σχεδόν συμπληρωθεί σε ότι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν και τις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και EuroLeague.

Με εξαίρεση τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος την Κυριακή (10/09) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική Σερβίας κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, τη Δευτέρα (11/09) στο ΣΕΦ βρέθηκαν όλοι οι παίκτες κι ας μην συμμετείχαν άπαντες σε φουλ ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μιχάλης Λούντζης ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία, όπως και ο Τζορτζ Πάπας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. 

Πιο χαλαρά προπονήθηκαν οι Μουστάφα Φαλ, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση που υποβλήθηκε (εξαγωγή φρονιμίτη) και Άλεκ Πίτερς (διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής). Αμφότεροι αναμένεται να τεθούν στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Τρίτη (12/09).

Πάνω από 4,6 εκατομμύρια Γερμανοί είδαν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου
FIBA WORLD CUP

14:38 - 11.09.2023

Πάνω από 4,6 εκατομμύρια Γερμανοί είδαν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Οι Γερμανοί προτιμούν το ποδόσφαιρο, αλλά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ τον παρακολούθησαν 4,63 εκατομμύρια τηλεθεατές. Η νίκη επί της Σερβίας στον τελικό προσέφερε το χρυσό μετάλλιο, μεγάλες συγκινήσεις και τρομερά νούμερα τηλεθέασης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Παράλληλα, ο Αϊζάια Κάνααν έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας πόσο του έλειψε ο κόσμος της ομάδας.