Η Γερμανία περιμένει τον Μάξι Κλέμπερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Μάξι Κλεμπέρ

i

© photo by Takashi Aoyama / Getty Images / Ideal Images

Η Γερμανία περιμένει τον Μάξι Κλέμπερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Χρήστος Τσάλτας 11:50 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 11.09.2023

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA η Γερμανία έφτασε στην κορυφή του κόσμου και πλέον κοιτάζει την επόμενη μέρα και πώς θα παρουσιαστεί δυνατή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, εκεί όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Μάξι Κλέμπερ είναι πολλές.

Αποστολή στη Μανίλα

Τις πιο σπουδαίες στιγμές του μπάσκετ της χώρας βιώνει η Γερμανία. Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ έφτασε στην κορυφή του κόσμου, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Σερβία, σε ένα 40λεπτο με έντονες συγκινήσεις και μεγάλα σουτ.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket του 2022, στο Βερολίνο, οι Γερμανοί κατέκητσαν ακόμα ένα μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας την σταδιακά ανοδική πορεία τους.

Πλέον το βάρος πέφτει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Εκεί θα αγωνιστούν χωβρίς να περάσουν από τον σκόπελο του Προολυμπιακού, έχοντας εξασφαλίσει απευθείας εισιτήριο. Και σε αυτή την προσπάθεια, στο Παρίσι, θέλονυ να κάνουν το επό,ενο βήμα και να φτάσουν σε ακόμα μια διάκριση. Για να το πετύχουν ξέρουν πως θα πρέπει να έχουν πλήρες ρόστερ.

Τι σημαίενι αυτό; Πως ο Γκόρντον Χέρμπερτ περιμένει την διαθεσιμότητα του Μάξι Κλέμπερ. Ο Γερμανός φόργουορντ δεν αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την «φωτιά» που άναψαν οι δηλώσεις του Σρέντερ να σβήνει και τον ίδιο να δηλώνει διαθέσιμος για την εθνική ομάδα της χώρας.

H Άλμπα Βερολίνου έπαιζε φιλικό και οι παίκτες της πανηγύριζαν την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ (vid)
FIBA WORLD CUP

10:50 - 11.09.2023

H Άλμπα Βερολίνου έπαιζε φιλικό και οι παίκτες της πανηγύριζαν την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ (vid)

Την ώρα που τελείωνε ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι παίκτες της Άλμπα Βερολίνου βρίσκονταν στο γήπεδό τους για μία φιλική αναμέτρηση, που πέρασε σε... δεύτερη μοίρα. Υπήρξε οθόνη στο χώρο που έδειχνε τον τελικό και όταν ο Ντένις Σρούντερ οδηγούσε τα «Πάντσερ» στο χρυσό μετάλλιο οι αθλητές της ομάδας από την πρωτεύουσα της Γερμανίας το πανηγύρισαν δεόντως.

Οι πληροφορίες του Sportal μάλιστα αναφέρουν πως οι Γερμανοί καταστρώνουν πλάνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχοντας στο κάδρο και τον Κλέμπερ για το ρόστερ τους. «Υπολογίζουμε τον Μάξι ως ένα μέλος του ρόστερ. Αν είναι υγιής το επόμενο καλοκαίρι θα βρεθεί στην ομάδα σίγουρα», έλεγαν άνθρωποι της εθνικής ομάδας για την υπόθεσή του, κάτι που δείχνβει πως οι Γερμμανοί είναι αποφασισμένοι να χτίσουν μια πολύ ισχυρή ομάδα τα επόμενα χρόνια, δημιουργώντας έναν κορμό από την αφρόκρεμα του μπάσκετ της χώρας.


Το Mundobasket στο Sportal.gr
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

Tags: