Ατελείωτο τρολάρισμα Γιόβιτς σε Μπρουκς: Εμφανίστηκε στην πτήση της Σερβίας με γάντια του μποξ! (pic)

Ατελείωτο τρολάρισμα Γιόβιτς σε Μπρουκς: Εμφανίστηκε στην πτήση της Σερβίας με γάντια του μποξ! (pic)

Χρήστος Τσάλτας 11:22 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 11.09.2023

Ο Νίκολα Γιόβιτς δεν σταματάει να τρολάρει τον Ντίλον Μπρουκς, ακόμα και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ να εμφανίζεται στην πτήση για Βελιγράδι με γάντια του μποξ.

Αποστολή στη Μανίλα

Ο Ντίλον Μπρουκς κατάφερε να γίνει viral, με το πέρας του αγώνα της Σλοβενίας με τον Καναδά, καθώς εμφανίστηκε στον διάδρομο των αποδυτηρίων με γάντια του μποξ, περιμένοντας τους συμπαίκτες του. Λίγο νωρίτερα είχε αποβληθεί με τεχνική ποινή, έπειτα από διάλογο που έιχε με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Στον ημιτείκό του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Σερβία επικράτησε άνετα της ομάδας του Τζόρντι Φερνάντεθ, με τον Νίκολα Γιόβιτς να κάνει τη διαφορά έξω απο τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Ο άσος των Χιτ πανηγύρισε με... κινήσεις μποξ, θέλοντας να πικάρει τον Μπρουκς που έκανε το ίδιο στον προημιτελικό. Μόνο που το τρολάρισμα δεν σταμνάτησε εκεί από τον Σέρβο άσο.

Κατά την αναχώρηση της εθνικής ομάδας, με πτήση τσάρτερ, για το Βελιγράδι, ο Γιόβιτς είχε γύρω από το καιμό του όχι το αργυρό μετάλλιο, αλλά γάντια του μποξ, θέλοντας να τρολάρει ακόμα περισσότερο τον Καναδό άσο των Χιούστον Ρόκετς.

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.