Καντέρ: «Δεν θα έπαιζα τώρα στον Παναθηναϊκό, καλός κόουτς, κακός άνθρωπος ο Αταμάν»

Ενές Καντέρ

Καντέρ: «Δεν θα έπαιζα τώρα στον Παναθηναϊκό, καλός κόουτς, κακός άνθρωπος ο Αταμάν»

Νίκος Καλαμπάκας 19:56 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 14.12.2023

Ο Ενές Καντέρ παραχώρησε συνέντευξη και ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Αταμάν, απαντώντας αρνητικά. Ο Τούρκος σέντερ δεν έχει καλή σχέση με τον κόουτς του Παναθηναϊκού AKTOR, τον οποίο χαρακτήρισε «κακό άνθρωπο».

Ο Ενές Κατντέρ έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν τη συμπάθειά του για τον Παναθηναϊκό AKTOR και έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα.

Η στιγμή ωστόσο για μια ενδεχόμενη συνεργασία δεν είναι η κατάλληλη, αφού ο σέντερ από την Τουρκία σε συνέντευξή του στο Basketnews.com, δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, τον οποίο χαρακτήρισε ως καλό κόουτς, αλλά κακό άνθρωπο.

Ο πρώην NBAer κοντεύει να συμπληρώσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που πάτησε σε παρκέ, αφού οι δηλώσεις του κατά της Κίνας του είχαν κοστίσει στην καριέρα του στις ΗΠΑ.

Τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα για ένα καμπ που διοργανώνει και ερωτώμενος για τον Παναθηναϊκό επισήμανε:

«Ένα πράγμα για τον Αταμάν είναι ότι είναι καλός προπονητής, αλλά δεν είναι καλός άνθρωπος. Όταν ο Ερντογάν ήρθε τελευταία φορά στην Ελλάδα, ήταν από τα πρώτα άτομα που του έσφιξαν το χέρι. Ήταν επίσης προπονητής της εθνικής Τουρκίας, και έκανε τραγική δουλειά - και ως προπονητής και ως άνθρωπος. Οπότε, δεν θέλω να παίξω για αυτόν. Προσπάθησε να με φέρει στις ομάδες του πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά μόνο και μόνο λόγω του χαρακτήρα του, δεν ήθελα να παίξω για αυτόν».

Ο Καντέρ είναι πολέμιος του Ερντογάν και μάλιστα το κράτος της Τουρκίας τον είχε επικηρύξει επίσημα στις 13/1 του 2023.

Για τη χώρα του θεωρείται τρομοκράτης για τις πολλές του δηλώσεις κατά του προέδρου της.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη