Καντζούρης: «Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα μας»
i

Ο Ηλίας Καντζούρης / © Intime

Καντζούρης: «Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα μας»

21:49 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 11.12.2022

Οι δηλώσεις του κόουτς της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ έχασε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο ματς με το οποίο έκλεισε η 9η αγωνιστική της Basket League και ο προπονητής της, Ηλίας Καντζούρης στάθηκε στο πνεύμα των παικτών του.

Εύκολα την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός ενόψει του... tour στην Ισπανία
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:06 - 11.12.2022

Εύκολα την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός ενόψει του... tour στην Ισπανία

Ο Παναθηναϊκός πήρε στο ρελαντί τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, με τους Πράσινους, λίγο πριν τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, να επικρατούν άνετα με 71-57 και να ανεβαίνουν στις 6 νίκες στην Basket League.

«Ήταν ένα σκληρό και όχι τόσο όμορφο παιχνίδι για τους θεατές. Ήρθαμε εδώ με δεδομένες απώλειες και ο σκοπός ήταν να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα μας. Παλέψαμε για 40 λεπτά. Όταν παίζεις με ομάδα Ευρωλίγκα κια κάνεις 21 λάθη αρκετά εκ των οποίων αβίαστα και δίνεις τόσες φορές την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να έχεις την προσδοκία για κάτι καλύτερο», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τομείς που πρέπει να βελτιώσει την ομάδα του:

«Πρέπει να ξαναβρούμε την καλή μας λειτουργία, ειδικά επιθετικά. Όταν ξαναμπαίνουν 3 παιδιά που είναι κομβικά για τη συνοχή μας και πώς προσπαθούμε να κερδίσουμε το πλεονέκτημα που είχαμε θα χρειαστεί χρόνος και προπονήσεις. Έλειπαν για κάποιο διάστημα, απλά τώρα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις».

Για το γεγονός πως δεν έπαιξε ο Μάιλς: «Είναι διαδικαστικό το θέμα. Δεν προλάβαμε την προθεσμία. Είναι διαδικαστικό το θέμα».