Καντζούρης: «Μέσα στη ζωή τα προβλήματα, καθένας μας να κάνει υπέρβαση για την πρόκριση»
i

© Intime

Καντζούρης: «Μέσα στη ζωή τα προβλήματα, καθένας μας να κάνει υπέρβαση για την πρόκριση»

Sportal newsroom 21:07 - 09.01.2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (10/1) στην Τουρκία την Τόφας και με νίκη «τσεκάρει» το εισιτήριό της για τους «16» του BCL.

Η ώρα της κρίσης για την ΑΕΚ έφτασε, αφού αύριο (10/1) το απόγευμα (19.00) θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τόφας με στόχο να πάρει την πρόκριση για τους «16» του FIBA Champions League.

Η Ένωση είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα στο κλειστό των Λιοσίων και στην Τουρκία θα επιδιώξει να πάρει τη δεύτερη νίκη που θα της δώσει και την πρόκριση.

Στις δηλώσεις του για τον αγώνα, ο κόουτς της Ένωσης, Ηλία Καντζούρης στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του και στο γεγονός ότι άπαντες στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση, προκειμένου η ομάδα να πετύχει το ζητούμενο:

«Πρέπει να διαχειριστούμε τα προβλήματά μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τα προβλήματα είναι μέσα στη ζωή μιας μεγάλης ομάδας. Θεωρώ, ότι μέσα από τις αντικειμενικές δυσκολίες, και κατά βάση αυτές των απουσιών, πρέπει ο καθένας μας να κάνει μία προσωπική υπέρβαση, και ενεργειακά και πνευματικά, για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της», είπε αρχικά.

«Αντιμετωπίζουμε μία σκληρή ομάδα. Γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Βρισκόμαστε μπροστά σ’ έναν πολύ μεγάλο στόχο για την εφετινή περίοδο και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και αγωνιστικά και πνευματικά, προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα τα δούμε όλα μέσα στο γήπεδο», κατέληξε ο Έλληνας κόουτς.