Καντζούρης: «Ήταν ένας… σκυλοκαβγάς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες»

Ηλίας Καντζούρης

i

© Intime

Καντζούρης: «Ήταν ένας… σκυλοκαβγάς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:47 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 24.01.2024

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για τη νίκη της Χάποελ απέναντι στο Περιστέρι, με τον Έλληνα κόουτς να χαρακτηρίζει ως έναν... σκυλοκαβγά την αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Top-16.

Ο Ηλίας Καντζούρης ήταν εμφανώς ικανοποιημένος με την εικόνα της Χάποελ στο ματς κόντρα στο Περιστέρι, με τον Έλληνα κόουτς της ομάδας από την Ιερουσαλήμ να τονίζει, μεταξύ άλλων, πως η αναμέτρηση θύμισε... σκυλοκαβγά! 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Καντζούρης: 

«Ήταν ένα πολύς σκληρό ματς, όπως το περιμέναμε. Ήταν ένας… σκυλοκαβγάς ουσιαστικά, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ξέραμε πως είναι δύσκολα εδώ. Η άμυνά μας στο δεύτεροι μισό ήταν αποφασιστική, όπως και οι μικρές λεπτομέρειες στο τέλος. Μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει νωρίτερα το ματς, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Το Περιστέρι έχει πολύ καλούς παίκτες, σπουδαίο προπονητή και ξέραμε πως δεν θα τα παρατήσει. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι η νίκη που βάζουμε στις αποσκευές μας και συνεχίζουμε για το επόμενο. Θα είναι πολύ δύσκολο γκρουπ. Το δυσκολότερο σε ολόκληρο το Basketball Champions League».

Ο Σπίντι Σμιθ από πλευράς του τόνισε: «Πρέπει να αποδώσω τα εύσημα. Στο δεύτερο μισό η άμυνά μας ήταν καλύτερη από το πρώτο. Ήταν μια ομαδική δύσκολη νίκη, σε ένα πολύ σκληρό γκρουπ. Ξεκινήσαμε το τοπ 16 με τον σωστό τρόπο. Θέλω να ευχηθώ στη μαμά μου χαρούμενα γενέθλια».