Καρδίτσα: Έφυγε ο Μπέιτμον, «μπαμ» με Λαμάρ Πίτερς
i

Λαμάρ Πίτερς / © acb.com

Καρδίτσα: Έφυγε ο Μπέιτμον, «μπαμ» με Λαμάρ Πίτερς

Πάρης Τσελεπίδης • 11:39 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η γερμανική Καρλχάιμ πλήρωσε το buy out του Τζέιμς Μπέιτμον και τον πήρε από την Καρδίτσα. Μεγάλος στόχος για την αντικατάστασή του ο Λαμάρ Πίτερς, πρώην γκαρντ της Μπασκόνια και της Φουενλαμπράδα.

O Τζέιμς Μπέιτμον κάλυπτε αρκετές από τις ανάγκες που έχει η Καρδίτσα κυρίως στο σκοράρισμα, αλλά τώρα η ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καρλχάιμ, αφού ο γερμανικός σύλλογος τον ήθελε, πλήρωσε το buy out και τον απέκτησε. 

Οπότε ο κόουτς Νίκος Παπανικολόπουλος που αντικατέστησε με την είσοδο του 2023 τον Βαγγέλη Αγγέλου, προσπαθεί μέσω μεταγραφικής ενίσχυσης να καλύψει τις 17,1 πόντους (τα 3,6 ριμπάουντ και τις 3,3 ασίστ) που προσέφερε μέχρι τώρα ο Μπέιτμον. 

Ο μεγάλος στόχος και ο μεγάλος πόθος της θεσσαλικής ομάδας είναι ο Λαμάρ Πίτερς. 

Πρόκειται για τον 24χρονος Αμερικανό, ο οποίος πέρσι ξεκίνησε την χρονιά του στην Μπασκόνια και την ολοκλήρωσε στην Ισπανία με τη Φουενλαμπράδα. Είχε 8,4 πόντους στην απαιτητική Liga Endesa και πλέον ψάχνει τον τέταρτο σταθμό της ευρωπαϊκής του πορείας, που είχε ξεκινήσει το 2020 από την Τουρκία και την Μπούρσασπορ. 

Πέραν από τον Μπέιτμον, στην Καρδίτσα αποχαιρετούν και τον Ρόντρικ Κάμφορ, ο οποίος δεν ικανοποίησε με την παρουσία του, ενώ σκεφτονται ενδεχόμενη ενίσχυση και κοντά στο καλάθι. Σε αυτή την περίπτωση έχουν σημειώσει το όνομα του Δημήτρη Κακλαμανάκη, ο οποίος σκέφτεται (αν όχι θέλει) να αποχωρήσει από τον Προμηθέα. Οταν συμβεί αυτό τότε ο Παπανικολόπουλος θα χαρεί να τον ενσωματώσει.

Tags: