Πήρε Ουέστ η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό

Πήρε Ουέστ η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό

Πάρης Τσελεπίδης • 19:08 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό έφερε στην Αθήνα τον Τζάρεντ Ουέστ και αύριο Σαββάτο (07/01) θα κάνει το ντεμπούτο στην Basket League κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας στο κλειστό του Πλάτωνα.

Η πρώτη κίνηση του Νίκου Παπανικολόπουλου ως προπονητής της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό είναι ο Τζάρεντ Ουέστ που έφερε στην Αθήνα και αύριο Σαββάτο (07/01) θα κάνει το ντεμπούτο στην Basket League κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας στο κλειστό του Πλάτωνα.

Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ με ύψος 1.80μ. αφού πάτησε το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, και αφού είχε μία πρώτη γνωριμία με το νέο του προπονητή ακολούθησε τις οδηγίες του στην προπόνηση που έγινε στο κλειστό του Περιστερίου. Εκεί όπου ολοκληρώθηκε η προετοιμσία για το αυριανό παιχνίδι στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Basket League. Στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ντεμπούτο εκτός από τον Ουέστ για την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας θα κάνει και ο Καλαματιανός τεχνικός που μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο παιχνίδι του 2022 διαδέχτηκε τον Βαγγέλη Αγγέλου. Με στόχο να ανατρέψει το κλίμα στη θεσσαλική ομάδα ώστε να επιστρέψει στις νίκες για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της.

Ο Ουέστ που είναι απόφοιτος του Λούισβιλ προ ημερών ολοκλήρωσε το δίμηνης διάρκειας συμβόλαιο που είχε με την γερμανική Μπαϊρόιτ. Μάλιστα έχει αγωνιστεί και στην Κίνα με τη φανέλα της Φουτσιάν Στάρτζεονς.

Με την απόκτηση του Ουέστ πάντως δεν ολοκληρώνονται οι κινήσεις βελτίωσης και ενδυνάμωσης του ρόστερ της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό. Η επόμενη κίνηση θα αφορά έναν σέντερ που θα πλαισιώσει τον Ζήση Σαρικόπουλο και θα απομένει να φανεί στη συνέχεια ποιος θα αποτελέσει παρελθόν με τα σενάρια να ποικίλλουν.

Αυτό σημαίνει πως το αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό του «Πλάτωνα» που δικαιολογημένα έχει χαρακτήρα «τελικού» στη μάχη της παραμονής θα αποτελέσει κριτήριο. Όπως και τα επόμενα τρία μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Με ΑΕΚ εντός (14/01), Κολοσσό Ρόδου H Hotels εκτός (21/01) και Απόλλωνα Πατρών Carna εντός (29/01).

Tags: