O Iωνικός θέλει τον Μάνι Χάρις

O Iωνικός θέλει τον Μάνι Χάρις

Sportal newsroom 20:00 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 05.01.2023

Στη Νίκαια ο Ιωνικός προσπαθεί να ανενεωθεί μέσω αλλαγών και ο Μάνι Χάρις, πρώην της ΑΕΚ και άξιος σκόρερ, θεωρείται η πρώτη επιλογή για την αντικατάσταση του Ντάνιελ Χάμιλτον, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει.

Λίγες ώρες μετά την ήττα από το Λαύριο ο Κώστας Μέξας παραιτήθηκε από τον πάγκο του Ιωνικού. Αυτή ήταν η πρώτη αλλαγή, αλλά όχι η μόνη απ’ ότι φαίνεται. Διότι η ομαδα της Νίκαιας που θα συνεχίζει με τον Γιάννη Λίβανο στην τεχνική ηγεσία, αναμένεται να ενισχυθεί και στο αγωνιστικό κομμάτι. 

Τέλος ο Κώστας Μέξας από τον Ιωνικό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:55 - 03.01.2023

Τέλος ο Κώστας Μέξας από τον Ιωνικό

Ο 46χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα από το Λαύριο, η διοίκηση του Ιωνικού την έκανε δεκτή και στο επόμενο παιχνίδι (Καρδίτσα, 7/1) στον πάγκο θα κάθεται ο Γιάννης Λίβανος.

Η αντικατάσταση του Ντάνιελ Χάμιλτον φαίνεται πως έχει αποφασιστεί με τον Μάνι Χάρις να είναι στο στόχαστρο. Ο τελευταίος, είναι γκαρντ με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. 

Ο Χάρις έπαιξε τη σεζόν 2017-2018 στη ΑΕΚ και επέστρεψε στην Ένωση για… guest εμφανίσεις το 2021. 

Αποχώρησε λίγο μετά την υπογραφή του για προσωπικούς λόγους και από τότε έπαιξε στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν (πέρσι), ενώ φέτος αγωνίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο.

Tags: