Εκτός με διάστρεμμα από το ΣΕΦ ο Γκάμπροβσεκ της Καρδίτσας

Άμυνα του Γκάμπροβσεκ στον Πίτερς

i

© Intime

Εκτός με διάστρεμμα από το ΣΕΦ ο Γκάμπροβσεκ της Καρδίτσας

Πάρης Τσελεπίδης • 17:34 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο πονοκέφαλος του Νίκου Παπανικολόπουλου για το τελικό του Σαββάτου (9/4) στην Καρδίτσα με τον Ιωνικό Νικαίας ακούει στο όνομα του Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του για το παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού παραμονής του Σαββάτου (9/4) με τον Ιωνικό Νικαίας. Ωστόσο ο τεχνικός της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό τη στιγμή αυτή «πονοκεφαλιάζει» για γτο αν μπορεί να υπολογίζει στον Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ.

Ο Σλοβένος πάουερ φόργουορντ της ομάδας της Καρδίτσας στο χθεσινό (8/4) παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό κληρονόμησε διάστρεμμα. Ευτυχώς για αυτόν αλλά και τον Καλαματιανό τεχνικό δεν φαίνεται πως είναι κάτι σοβαρό. Εντούτοις θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2-3 ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση αυτή ο Γκάμπροβσεκ θα μπορέσει να μπει και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων από μεθαύριο Τετάρτη (11/4) ή το αργότερα μία μέρα μετά από την Πέμπτη (12/4). Το ευχάριστο για τον Πανανικολόπουλο είναι ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως θα συμβεί και με τον Σάιντ Πρίτζετ. Ο Αμερικανός γκαρντ με ύψος 1.96μ. της ομάδας της Καρδίτσας είχε πρόβλημα με το δόντι του που τον κράτησε εκτός παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Κάτι ανάλογο όμως δεν αναμένεται να συμβεί και από το παιχνίδι που θα κρίνει τους κόπους όλης της χρονιάς.

Η Καρδίτσα και ο Ιωνικός θα πρέπει να σημειωθεί ότι μοιράζονται τη στιγμή αυτή τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-17. Αυτό σημαίνει πως ο νικητής θα μείνει και την επόμενη χρονιά στην Basket League και ο ηττημένος θα την αποχαιρετήσει γνωρίζοντας τον υποβιβασμό για την Elite League.

Tags: