Καρδίτσα: Ρήξη χιαστού ο Λαμάρ Πίτερς, χάνει τη σεζόν
i

© Intime

Καρδίτσα: Ρήξη χιαστού ο Λαμάρ Πίτερς, χάνει τη σεζόν

Νίκος Καλαμπάκας 15:37 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 12.02.2023

Ο Αμερικάνος της Καρδίτσας ήταν ο μεγάλος άτυχος στη νίκη της ομάδας του επί του Περιστερίου αφού αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ και τα νέα για την υγεία του δεν είναι καθόλου καλά...

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Λαμάρ Πίτερς στον αγώνα της Καρδίτσας με το Περιστέρι, όπου οι Θεσσαλοί πήραν την τρίτη τους φετινή νίκη στην Basket League

Γιάννης Αγραβάνης στο Sportal: «Νίκη ψυχολογίας με Περιστέρι, το επίπεδο του Δημήτρη Αγραβάνη είναι για Ευρωλίγκα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:19 - 12.02.2023

Γιάννης Αγραβάνης στο Sportal: «Νίκη ψυχολογίας με Περιστέρι, το επίπεδο του Δημήτρη Αγραβάνη είναι για Ευρωλίγκα»

Ο Γιάννης Αγραβάνης μιλάει στο Sportal για τη νίκη της Καρδίτσας επί του Περιστερίου, ενώ μιλάει και για τη μετακίνηση του αδερφού του, Δημήτρη, στον Παναθηναϊκό.

Ο Λαμάρ Πίτερς αποχώρησε τραυματίας από το Καρδίτσα - Περιστέρι, με τον Αμερικανό να σφαδάζει από τους πόντους και να μην μπορεί καν να πατήσει το πόδι του!

Ο Πίτερς υπέγραψε με την Καρδίτσα στις 12/1 προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλίας στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στην Basket League.

Οι νεοφώτιστοι στήριξαν πολλά πάνω στον πολύπειρο παίκτη, όμως ένα μήνα μετά τον βλέπουν να χάνει τη σεζόν αφού ο παίκτης θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου.

Σε τέτοιους τραυματισμούς ο χρόνος αποκατάστασης φτάνει μέχρι και τους έξι μήνες, γεγονός που αναγκάζει την Καρδίτσα να πορευτεί χωρίς τον Πίτερς. Πέρα από αυτό οι Θεσσαλοί έχουν κάνει και τις τρεις αλλαγές ξένων που δικαιούνται, οπότε αν αντικαταστήσουν τον παίκτη θα πρέπει να το κάνουν μόνο με Έλληνα, σε μια εποχή που η αγορά δεν προσφέρει καλές ευκαιρίες. 

Αυτό σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Καρδιτσιώτες θα μείνουν ως έχουν μέχρι το τέλος της σεζόν, στην προσπάθεια που κάνουν να κρατηθούν στην κατηγορία...