Η Καρδίτσα τελειώνει τον Τζόουνς!
i

©InTime

Η Καρδίτσα τελειώνει τον Τζόουνς!

Γιάννης Πάλλας 17:20 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 29.01.2024

Ο Άαρον Τζόουνς (31χρ., 2.06) αναμένεται να αποχαιρετήσει την Καρδίτσα, καθώς δεν έχει πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει

Θέμα χρόνου είναι η αποχώρηση του Άαρον Τζόουνς (31χρ., 2.06) από την Καρδίτσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την θεσσαλική ομάδα και γι’ αυτό το λόγο ο προπονητής Νίκος Παπανικολόπουλος σε συνεννόηση με την διοίκηση μελετάει την επόμενη κίνηση.

Ο Άαρον Τζόουνς έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια της Basket League και οι επιδόσεις του είναι πολύ χαμηλές. Συγκεκριμένα, έχει 2.3 πόντους μέσο όρο σε 8.6 λεπτά ανά αγώνα. 

Στο πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε με τον Προμηθέα είχε 5 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 10.59 λεπτά συμμετοχής, στη συνέχεια με τον Άρη είχε 2 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 11.06 λεπτά, με το Μαρούσι είχε 2 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 9.15 λεπτά και με την ΑΕΚ έμεινε στο παρκέ για 3.15 λεπτά συμμετοχής έχοντας μόλις 1 ασίστ μέσο όρο.

Είναι προφανές ότι ο Άαρον Τζόουνς δεν έχει «κολλήσει» με την υπόλοιπη ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο έχουν πάρει την απόφαση τον τελευταίο καιρό να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Αμερικανού σέντερ. Ωστόσο, επειδή δεν έχουν βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του παραμένει στην Καρδίτσα. 

Παπανικολάου ενόψει Άλμπα: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, δεν έχει νόημα να κλαίμε τη μοίρα μας»
EUROLEAGUE

15:01 - 29.01.2024

Παπανικολάου ενόψει Άλμπα: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, δεν έχει νόημα να κλαίμε τη μοίρα μας»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε ενόψει του αυριανού παιχνιδιού του Ολυμπιακού κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, δίνοντας έμφαση στις λύσεις που πρέπει να βρουν οι «ερυθρόλευκοι» λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Σε πρώτη φάση φαίνεται πως τον χρόνο του Τζόουνς, θα... κερδίσει το Βασίλης Χρηστίδης που είναι ιδιαίτερα μαχητικός και εφόσον βρεθεί κάποιος ικανός παίκτης ρακέτας, τότε θα γίνει κίνηση για να αποκτηθεί.