Καστρίτης: «Δεν μπορώ να σχολιάσω φημολογίες - Ο Σταρκ θα μας βοηθήσει και στις δύο πλευρές του γηπέδου»

Ο Γιάννης Καστρίτης

i

©InTime

Καστρίτης: «Δεν μπορώ να σχολιάσω φημολογίες - Ο Σταρκ θα μας βοηθήσει και στις δύο πλευρές του γηπέδου»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:37 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 03.12.2023

Ο Γιάννης Καστρίτης σχολίασε τη νίκη του Άρη στο Μαρούσι και την μεταγραφή του Τζόναθαν Σταρκ.

Ο Γιάννης Καστρίτης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Άρη στο Μαρούσι, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Τζόναθαν Σταρκ, την επικείμενη μεταγραφή των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του Άρη:

«Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική νίκη ήταν για μας. Στην παρούσα φάση με την ψυχολογία και τις έξι σερί ήττες, τα παιδιά είχαν ανάγκη αυτή τη νίκη. Τη θέλανε πάρα πολύ σήμερα, γιατί κάθε μέρα δίνουν το 100%. Δεν είναι εύκολη η πορεία μας, πολλά προβλήματα, οπότε το να παλεύεις έτσι και να αγωνίζεσαι και στο τέλος να χάνεις παιχνίδια κλειστά, είναι πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα παιδιά μας και συνεχίζουμε να χτίζουμε.

Μπορεί να είναι μία νέα αρχή για μας και να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την εικόνα του γηπέδου και την προσπάθεια που κάνουν. Ο Γιώργος (σ.σ. Λημνιάτης) είναι φίλος και εξαιρετικός προπονητής, θα τα πάνε παραπάνω από περίφημα».

Για την απώλεια του +21: «Είναι φυσιολογικό. Μπορούμε να είμαστε λίγο πιο έξυπνοι και να είμαστε αυτοί που θα έχουν κάποιο αβαντάζ. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά σε αυτό σήμερα. Γίνονται λάθη λόγω κούρασης και έλλειψης ενέργειας, αλλά παίζουν μπάσκετ. Κάθε εβδομάδα αντιμετωπίζουμε καλές ομάδες να προσπαθούμε ότι καλύτερο μέσα στο παρκέ».

Για την φημολογία αντικατάστασης παικτών και τον Σταρκ: «Δεν μπορώ να σχολιάσω φημολογίες. Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της χρονιάς έχει υπάρξει αμφισβήτηση για πολλά παιδιά. Εμάς δουλειά μας είναι να κλείνουμε τα αυτιά μας και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σταρκ, είναι καλός δημιουργός, καλός σλάσερ, μπορεί να μας δώσει πράγματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Έχω εντοπίσει τι μας λείπει. Είναι ένα παιδί με ευρωπαϊκή εμπειρία. Με αυτούς είμαστε εδώ (σ.σ. Αθήνα) θα πάμε και στην Ισπανία. Ο Σταρκ δεν ξέρω αν είναι καν στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν μπόρεσε να ταξιδέψει».

🔴Sportal Sunday Live με το επεισοδιακό Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Μαρτίνεθ & Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 4-0