Καστρίτης: «Στο τέλος ξεμείναμε από δυνάμεις»

Γιάννης Καστρίτης

Καστρίτης: «Στο τέλος ξεμείναμε από δυνάμεις»

Sportal newsroom 23:13 - 18.11.2023

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του Άρη στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε πως η ομάδα του ξέμεινε από δυνάμεις στο τέλος.

Ο Άρης έδειξε δύο πρόσωπα όμως δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena. Ο Γιάννης Καστρίτης μιλώντας για την αναμέτρηση αναφέρθηκε στον τρόπο που διάβασε ο «δικέφαλος του Βορρά» την άμυνα της ομάδας του, ενώ έδωσε το σύνθημα ενόψει συνέχειας.

Ο προπονητής του Άρη ανέφερε: «Ήταν τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδια που δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Χάναμε με 20 πόντους στο ημίχρονο και για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα πάλεψε, προσπάθησε, αλλά δυστυχώς στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα. Στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να διαβάσει την άμυνα μας, δεν ασκήσαμε την πίεση που έπρεπε να ασκήσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως, σε όλες τι προσαρμογές, αλλά αυτό δεν έφτανε. Στο τέλος 1-2 κατοχές στην άμυνα και στην επίθεση μας, ήταν επιτυχημένες κυρίως για τον ΠΑΟΚ κι έτσι κρίθηκε ο νικητής. Προχωράμε, συνεχίζουμε, πρέπει να ξεκουραστούμε να φρεσκαριστούμε και να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ουλμ».

Για το γεγονός πως ο Άρης έμεινε από νωρίς πίσω και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι: «Το ψάχνουμε… Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα πνευματικό, ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα ματς ειδικά με την κόπωση που υπάρχει. Υπάρχει φθορά και δεν έχουμε πολύ χρόνο για προπόνηση, αλλά περισσότερο είναι στο μυαλό. Με τη σωστή πνευματική προσέγγιση έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα. Έχουμε παιδιά με χαρακτήρα και τα εμπιστευόμαστε. Θα τη διορθώσουμε αυτήν τη λεπτομέρεια».