Καστρίτης: «Είμαστε θυμωμένοι, θα επιστρέψουμε πιο διψασμένοι»

Γιάννης Καστρίτης

Καστρίτης: «Είμαστε θυμωμένοι, θα επιστρέψουμε πιο διψασμένοι»

Sportal newsroom 23:27 - 06.03.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Γιάννη Καστρίτη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα για τα play ins του Eurocup, που έδωσε την πρόκριση στην αντίπαλό του, Προμιτέι.

Ο Άρης ηττήθηκε στη Ρίγα από την Προμετέι που ήταν και το φαβορί του ζευγαριού των play ins του Eurocup και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, επισήμανε ότι οι παίκτες του είναι θυμωμένοι για την ήττα, ενώ στη συνέχεια θα εμφανιστούν πιο διψασμένοι:

«Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από τη βαριά αυτή ήττα. Τα παιδιά είναι θυμωμένα και θέλαμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Η Προμετέι ήταν καλύτερη και αν δεν ελέγξεις το παιχνίδι με τέτοιες ομάδες, τότε είναι δύσκολο να επιστρέψεις».

«Όλα είναι εμπειρίες. Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε φέτος στο Eurocup. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε πιο διψασμένοι για τη συνέχεια», είπε ο Έλληνας προπονητής.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο είχε μιλήσει στην κάμερα του Novasports, επισημαίνοντας πόσο σπουδαίο ήταν το ταξίδι των παικτών του στο φετινό Eurocup, εκφράζοντας την περηφάνεια του για τη φετινή πορεία τους στη διοργάνωση.

Τέλος, ο κόουτς έδωσε συγχαρητήρια στους Ουκρανούς για την πρόκρισή τους:

«Δεν ήταν ο τρόπος που θέλαμε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Μετά από πολλά χρόνια ο Άρης επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Συγχαρητήρια στην Προμετέι», επισήμανε ο Έλληνας προπονητής.

Είμαστε θυμωμένοι, θα επιστρέψουμε πιο διψασμένοι