Καστρίτης: «Θα παλέψουμε για τη νίκη κόντρα στη Μπουργκ»

Ο Γιάννης Καστρίτης

i

©InTime

Καστρίτης: «Θα παλέψουμε για τη νίκη κόντρα στη Μπουργκ»

Νίκος Καλαμπάκας 20:06 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 23.01.2024

Ο Άρης υποδέχεται την Μπουργκ για την 16η αγωνιστική του Eurocup και ο Γιάννης Καστρίτης τονίζει ότι οι παίκτες του θα παλέψουν για τη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου τους.

Ο Άρης υποδέχεται αύριο, Τετάρτη 24/1 τη Μπουργκ για την 16η αγωνιστική του Εurocup και ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, στις δηλώσεις του για τον αγώνα σημείωσε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν εύκολη αποστολή, ωστόσο πρέπει να πάρουν τη νίκη.

Ο ίδιος επισήμανε ότι οι Γάλλοι βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι, ενώ όπως είπε η ομάδα του δεν θα πέσει αμαχητί και θα παλέψει για τη νίκη:

«Είναι ένα παιχνίδι με έναν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, η Μπουργκ είναι πρωτοπόρος στον όμιλο μας και δεύτερη στο Γαλλικό πρωτάθλημα, πίσω μόνο από την Μονακό.

Πρέπει να βρούμε τα καλά διαστήματα μας μέσα στο παιχνίδι, δεν θα είναι εύκολο, λόγω του αντιπάλου και του υψηλού επιπέδου που διαθέτει η Μπουργκ, αλλά και επειδή ο κόπωση είναι συσσωρευμένη.

Το έχω πει πολλές φορές πως τα παιδιά παίζουν με πολύ μεγάλη περηφάνια και με καλό εγωισμό. Εμείς δεν θέλουμε να πέσουμε αμαχητί και να παλέψουμε για τη νίκη», είπε ο κ. Καστρίτης.

Από πλευράς παικτών στη Media Day του αγώνα βρέθηκε ο Γκάλινατ. Ο παίκτης από τις ΗΠΑ τόνισε ότι η ομάδα του θα πάρει ώθηση από τον κόσμο της, ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντικό τον αγώνα:

«Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, θα είναι δύσκολο αλλά θα πάρουμε ώθηση από τον κόσμο μας.

Θα είναι πολύ σημαντικό άμα κερδίσουμε αύριο, γιατί είναι μια ομάδα πιο πάνω από εμάς θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και αυτές οι νίκες βοηθάνε για τα Play off. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας».

Τέλος, ερωτώμενος αν θα πραγματοποιήσει μια εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στη Μπούντουτσνοστ, απάντησε:

«Σίγουρα είμαι έτοιμος, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη για εμάς».

Από την αναμέτρηση θα λείψει ο Λευτέρης Μποχωρίδης που έχει πρόβλημα στη γάμπα. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Τζόναθαν Σταρκ. Απών θα είναι και ο τραυματίας Γιώργος Φίλλιος, ο οποίος σήμερα παρουσιάστηκε στον στρατό.