Καταπληκτικός ο Λούντζης, έκανε πέντε ρεκόρ καριέρας απέναντι στην Εφές
i

Μιχάλης Λούντζης / © Intime

Καταπληκτικός ο Λούντζης, έκανε πέντε ρεκόρ καριέρας απέναντι στην Εφές

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:53 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:32 - 03.02.2023

Εμφάνιση καριέρας για τον Μιχάλη Λούντζη κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, που συνδυάστηκε με πέντε προσωπικά ρεκόρ στη Euroleague.

Όχι ένα, όχι δύο αλλά πέντε ρεκόρ πραγματοποίησε ο Μιχάλης Λούντζης στη αποψινή του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και τη νίκη των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην Αναντολού Εφές στο κατάμεστο ΣΕΦ με σκορ 76-70.

Συγκεκριμένα ο διεθνής Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού έλαμψε μέσα στο παρκέ και τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους έχοντας 2/3 δίποντα και 3/3 τρίποντα, μάζεψε 7 ριμπάουντ, έκανε 2 κλεψίματα και συγκέντρωσε 18 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Τα νούμερα του Λούντζη του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει πέντε ρεκόρ καριέρας του στη διοργάνωση. Στην Euroleague. Και πιο συγκεκριμένα σε πόντους, ριμπάουντ, εύστοχα δίποντα αλλά και τρίποντα και τέλος στο ranking.

Επόμενο είναι ο διεθνής γκαρντ που εκτός από ότι έγραφε το φύλλο της στατιστικής έκανε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα πάνω στα επιθετικά ατού της Αναντολού Εφές, στους Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίσιτς, να θυμάται τη σημερινή του εμφάνιση. Όπως και συνολικά αυτό το τετραήμερό του στη τρέχουσα διαβολοβδομάδα κόντρα στις δύο τουρκικές ομάδες. Στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε το απόγευμα της Τρίτης (31/01) και σήμερα στο ΣΕΦ (03/02) με την Αναντολού Εφές.