Καθαρές οι εξετάσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

photo by Patrick McDermot / Getty Images / Ideal Images

Καθαρές οι εξετάσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:14 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 17.04.2023

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μίλησε για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον κόουτς των Μπακς να δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με τον σταρ του Μιλγουόκι.

Η ήττα των Μπακς από τους Χιτ πόνεσε, όμως έχει ήδη ξεχαστεί στο Μιλγουόκι, καθώς όλοι έχουν στο νου τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ο Έλληνας σταρ έπεσε με τη μέση στο παρκέ και αποχώρησε με τον ίδιο να μην επιστρέφει ποτέ στη δράση του αγώνα. Το σημαντικό πάντως αναφορικά με την περίπτωσή του είναι το γεγονός πως οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορέσει να παίξει στο Game 2, τα ξημερώματα της Πέμπτης (4:00).

«Η ακτινογραφίες ήταν καθαρές. Θα το παρακολουθήσουμε, θα δούμε πώς θα ξυπνήσει, πώς θα αισθάνεται αύριο. Δεν κινούταν, δεν έδειχνε να είναι σίγουρο, να έχει αυτοπεποίθηση και αυτό έμοιαζε λάθος. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο γιατρός και πολύ περισσότερο τι θα πει ο ίδιος ο Γιάννης. Είναι ευλογία που είναι τόσο ανθεκτικός στους τραυματισμούς και αναρρώνει γρήγορα, αλλά πρέπει να το δούμε μέρα με την ημέρα, να δούμε πώς πάει, πώς αισθάνεται», είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, όταν ρωτήθηκε επί του θέματος, μετά το πέρας του αγώνα.

 

Tags: