Καθυστερεί η επιστροφή του Μπιέλιτσα στις ομαδικές προπονήσεις της Φενέρ
i

Printscreen

Καθυστερεί η επιστροφή του Μπιέλιτσα στις ομαδικές προπονήσεις της Φενέρ

Sportal newsroom 19:05 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 16.01.2023

Ο Μπιέλιτσα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στη Φενέρμπαχτσε και έκανε θεραπείες με απώτερο σκοπό να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα προπονήσεις με τους συμπαίκτες του.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δεν θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα της Φενέρ ούτε αυτή την εβδομάδα, αφού το πρόβλημά του στη γάμπα επανήλθε και τον κρατάει στο ατομικό πρόγραμμα. 

Ο Σέρβος που το καλοκαίρι αποτέλεσε μια από τις καλύτερες μεταγραφές της ομάδας της Τουρκίας, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ γενικότερα, δεν έχει αγωνιστεί φέτος ακόμα και μάλλον η επιστροφή του θα διαρκέσει περισσότερο από ότι νόμιζε αυτό και η ομάδα του.

Τα νέα όμως δεν ήταν ευχάριστα για τον πρώην NBAer, αφού ένιωσε πόνο στο πόδι που είχε τραυματιστεί και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο 34χρονος Σέρβος έχει οίδημα στη γάμπα.

Αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθήσει να προπονείται ατομικά, μέχρι να φύγει το πρήξιμο και να γίνει εντελώς καλά.

«Ο Μπιέλιτσα, η κατάσταση του οποίου θα αξιολογείται καθημερινά, σχεδιάζει να ξεκινήσει σταδιακά τις προπονήσεις με την ομάδα μας την επόμενη εβδομάδα», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Φενέρ.

Ο Μπιέλιτσα ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή της σεζόν για τη Φενέρμπαχτσε αφού αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη ως πρωταθλητής NBA με τους Golden State Warriors.

Όμως έμεινε εκτός δράσης από τον Αύγουστο κι έτσι η ομάδα της Τουρκίας δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ακόμα, σε μια σεζόν που έκανε τρομερό ξεκίνημα στην Euroleague.