«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά για Ντόρσεϊ, καμία πρόταση (ακόμα) από Φενέρ»
i

O Τάιλερ Ντόρσεϊ/©intime

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά για Ντόρσεϊ, καμία πρόταση (ακόμα) από Φενέρ»

Sportal newsroom 15:16 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 28.12.2022

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Τάιλερ Ντόρσει παρουσιάζει Τούρκος δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει στο τραπέζι μια υψηλή προσφορά για τον πρώην γκαρντ των Μάβερικς.

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο σε πιο κρίσιμη φάση μπαίνει η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς, έχει σημάνει συναγερμός στην Euroleague και πολύ περισσότερο στον Ολυμπιακό.

Νεότερο ρεπορτάζ προέρχεται από την Τουρκία και συγκεκριμένα από τον έγκυρο ρεπόρτερ, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, που μέσω Twitter ανέφερε τα δεδομένα του ζητήματος σύμφωνα με τη δική του πληροφόρηση.

Ο δημοσιογράφος του «VOLE», αφού τονίζει ότι το καλοκαίρι ο παίκτης είχε υπογράψει στη Φενέρ, αποδεχόμενος την προσφορά της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, υπογραμμίζει ότι πλέον αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχουν, κάνοντας λόγο για συγκεκριμένη πρόταση από τον Ολυμπιακό, που φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ για 1,5 χρόνο.

«Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υπέγραψε στη Φενέρ το καλοκαίρι, αλλά την τελευταία στιγμή πήγε στο ΝΒΑ. Τώρα είναι ελεύθερος, αλλά η Μονακό έχει προσφέρει 1,2 εκατ. μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Ολυμπιακός 2,5 εκατ. για 1,5 χρόνο.

Η Φενέρ παρακολουθεί την κατάσταση για πολύ καιρό έπειτα από εισήγηση του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά καμία επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί ακόμα. Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που έχει καταθέσει τη μεγαλύτερη προσφορά», γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.