O Oλυμπιακός θέλει τον Ντόρσεϊ - Από τον παίκτη εξαρτάται αν θα γίνει o «γάμος»
i

Τάιλερ Ντόρσεϊ / © Intime

O Oλυμπιακός θέλει τον Ντόρσεϊ - Από τον παίκτη εξαρτάται αν θα γίνει o «γάμος»

Νίκος Καλαμπάκας 11:32 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 27.12.2022

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κυκλοφορεί στην αγορά ελεύθερος εδώ και λίγες ώρες και ο Ολυμπιακός θέλει να τον ντύσει ξανά στα «ερυθρόλευκα».

Από την ώρα που έγινε γνωστό ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποδεσμεύτηκε από τους Ντάλας Μάβερικς, τα σενάρια για το μέλλον του Ελληνοαμερικάνου γκαρντ έχουν πάρει φωτιά.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει κάθε σύλλογο που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Ο πρώην γκαρντ των Ντάλας είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ, ικανός να διαλύσει κάθε αντίπαλο στην καλή του βραδιά, γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει από τους συλλόγους που αγωνίζονται στην Euroleague.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε αφήσει όλη την Ευρώπη στα κρύα του λουτρού το καλοκαίρι, καθώς προτίμησε να πάρει τα μπογαλάκια του και να μετακομίσει στην Αμερική και συγκεκριμένα το Ντάλας, προκειμένου να παλέψει για μια θέση στο NBA.

Αυτό τελικά δε συνέβη, ο ομογενής μας αγωνίστηκε στη θυγατρική των Ντάλας στη G-League, όμως η περιπέτειά του εκεί ολοκληρώθηκε. Έτσι, ο παίκτης μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποιο σύλλογο θέλει, αφού σε λιγότερο από 48 ώρες εκπνέει και η προθεσμία που έχουν οι ομάδες του NBA προκειμένου να τον υπογράψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTAL, ο Ολυμπιακός δεν έχασε χρόνο. Οι Πειραιώτες εκτιμούν δεδομένα τον Ντόρσεϊ που κατά την περσινή του θητεία στο λιμάνι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Σε αυτό προσθέστε και το γεγονός ότι ο Κάνααν δεν έχει ακόμα κερδίσει την πλήρη εμπιστοσύνη του Μπαρτζώκα και τότε καταλαβαίνετε εύκολα γιατί οι Πειραιώτες κινήθηκαν άμεσα για να φέρουν πίσω στο ΣΕΦ τον παλιό γνώριμό τους!

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αμέσως την πρότασή τους στο Τάιλερ ο οποίος εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή περιλαμβάνει το ποσό του ενός εκατ. για τη φετινή χρονιά, ενώ τη νέα σεζόν ο παίκτης αν συμφωνήσει θα έχει συμβόλαιο που θα φτάνει το 1.5 εκατ. ευρώ. 

Πέρυσι στο μεγάλο λιμάνι της χώρας ο Ντόρσεϊ πέρασε καλά, πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο και αγωνίστηκε στο Final Four με την ομάδα του, οπότε ο Ολυμπιακός παραμένει στις προτεραιότητές του.

Φυσικά υπάρχει και ανταγωνισμός. Τόσο ο Ιτούδης, όσο και ο Ομπράντοβιτς τον θέλουν σε Φενέρ και Μονακό αντίστοιχα, ενώ είχαν κυκλοφορήσει και σενάρια για την Παρτιζάν, που όμως φαίνεται ότι είναι λίγο πιο πίσω στην κούρσα της διεκδίκησής του.

Τις επόμενες ημέρες ο Ντόρσεϊ θα ανοίξει τα χαρτιά του για τη έα του ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει την πρότασή του και πλέον όλα εξαρτώνται από τον ομογενή γκαρντ. Το τι θα αποφασίσει, θα το ξέρουμε σύντομα...