Κέντρικ Ναν vs Ουέιντ Μπάλντουιν: Τι έκαναν στο πρώτο match up των playoffs

Κέντρικ Ναν vs Ουέιντ Μπάλντουιν: Τι έκαναν στο πρώτο match up των playoffs

Χρήστος Τσάλτας 22:44 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 24.04.2024

Κέντρικ Ναν και Ουέιντ Μπάλντουιν διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Game 1 των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον δεύτερο να επικρατεί τόσο στο προσωπικό match up, όσο και στο τελικό αποτέλεσμα.

Όλα τα βλέμματα στη σειρά του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν στραμμένα σε ένα ζευγάρι. Αυτό του Κέντρικ Ναν με τον Ουέιντ Μπάλντουιν. Οι δύο Αμερικανοί γκαρντ είχαν ανοίξει το δικό τους... beef μέσω των social media, με τις αναμετρήσεις σε ΟΑΚΑ και Βελιγράδι να δίνουν τη δυνατότητα στους δύο παίκτες να ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Οι δύο παίκτες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Μπάλντουιν να φεύγει νικητής από την αναμέτρηση και την Μακάμπι Τελ Αβίβ να κάνει το 1-0 στη σειρά, άρα και το πρώτο βήμα για το Final 4, έπειτα από break.

Ο Μπράουν «σόκαρε» τον Παναθηναϊκό και η Μακάμπι έκανε το break στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

22:35 - 23.04.2024

Ο Μπράουν «σόκαρε» τον Παναθηναϊκό και η Μακάμπι έκανε το break στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πιάστηκε στον ύπνο, δεν έπαιξε άμυνα κόντρα στην καλύτερη επίθεση της EuroLeague και ο Μπράουν με μεγάλο καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα έδωσε στη Μακάμπι τη νίκη (87-91) και προβάδισμα στη σειρά των playoffs της EuroLeague.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κέντρικ Ναν προσπάθησε να δώσει ώθηση στην ομάδα του επιθετικά και το κατάφερε, μετρώντας 6 πόντους με 3/3 σουτ, αλλά και 1 ασίστ στο διάστημα αυτό, ωστόσο φορτώθηκε με 3 φάουλ στα 13:48 που έμεινε στο παρκέ κατά το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μπάλντουιν έμεινε στο παρκέ για 16:15 και κατέγραψε 6 πόντους με 1/4 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 4/6 βολές, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος, με την άμυνα του Παναθηναϊκού AKTOR να του βάζει δύσκολα σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην επίθεση της ομάδας του Όντεντ Κάτας.

Στην επανάληψη ο Μπόλντουιν ανέβασε την απόδοσή του και τελείωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους, 4/8 δίποντα, 7/10 βολές, 1 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 25:55 στο παρκέ, την ώρα που ο Ναν τελείωσε το Game 1 με 8 πόντους, 4/4 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, αλλά και 3 λάθη σε 20:51 που έμεινε στο παρκέ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε στη νίκη, όμως ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει την ευκαιρία για να απαντήσει και να ισοφαρίσει τη σειρά στο Game 2 του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Όλα λάθος στο φινάλε... 0-1, break και τώρα τρέχει!