Το συμβολικό καπέλο του Κέμπα Ουόκερ με τον αγαπημένο του Μπομπ Μάρλεϊ και τα «πλατανόφυλλα» (vid)

Το συμβολικό καπέλο του Κέμπα Ουόκερ με τον αγαπημένο του Μπομπ Μάρλεϊ και τα «πλατανόφυλλα» (vid)

Sportal newsroom 13:51 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 11.01.2024

Ο Κέμπα Ουόκερ της Μονακό εμφανίστηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal κουβαλώντας λάμψη από το NBA και φορώντας ένα bucket hat με τα χρώματα των Ρασταφαριστών, το πρόσωπο του Μπομπ Μάρλεϊ και πολλά φύλλα κάνναβης.

Τις δεκαετίες του '60 και το '70 στην Αμερική ήταν της μόδας τα bucket hats. Δηλαδή, τα καπέλα που έχουν σχήμα σαν ανάποδο βαθύ πιάτο σούπας και τα φορούσαν νεαροί δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο μία luben διάθεση και εκνεύριζαν τους συντηρητικούς με το στυλ τους. 

Ο Κέμπα Ουόκερ γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης το 1990, αλλά η μόδα -όπως και η ιστορία- κάνει κύκλους και πλέον το συγκεκριμένο είδος καπέλου το βλέπει κανείς να το φορούν σε όλο τον κόσμο. Είναι trend και ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ και γκαρντ της Μονακό πλέον, με ένα τέτοιο εμφανίστηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal και στον Χρήστο Τσάλτα. 

Μάλιστα, δεν ήταν ένα μονόχρωμο και απλό καπέλo. Είχε πάνω του τον Τζαμαϊκανό θρύλο της Reggae, Μπομπ Μάρλεϊ, τον οποίο ο Ουόκερ λατρεύει και τα χρώματα των Ρασταφαριστών που συνθέτουν και αυτά της σημαίας της Αιθιοπίας. Της πρώτης ανεξάρτητης χώρας στην αφρικανική ήπειρο και μία από τις πρώτες χώρες που δημιουργήθηκαν στον πλανήτη πριν από 3.000 χρόνια. 

Ο Κέμπα Ουόκερ στο Sportal: «Στον Παναθηναϊκό στο μέλλον; Θα δούμε...»
EUROLEAGUE

12:02 - 11.01.2024

Ο Κέμπα Ουόκερ στο Sportal: «Στον Παναθηναϊκό στο μέλλον; Θα δούμε...»

Ένας All-Star του ΝΒΑ στο Sportal. Ο Κέμπα Ουόκερ, ένας ζωντανός-θρύλος της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, ανοίγει την καρδιά του, μιλώντας για τα μεγαλύτερα κίνητρα της παρουσίας του στην Μονακό, το προ μηνών ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά και τους στόχους που θέτει για την καριέρα του.

Το πράσινο αντιπροσωπεύει την βλάστηση της γης. Το κίτρινο τον πλούτο της πατρίδας και του ήλιου, ενώ το κόκκινο χρώμα συμβολίζει το αίμα των μαρτύρων, τη ζωτική δύναμη της κοινότητας και τους αγώνες των ανθρώπων στο σύνολό τους. Βέβαια, πάνω υπήρχε και η απεικόνιση ενός ακόμα χαρακτηριστικού των Ρασταφαριστών και ειδικά του Μπομπ Μάρλεϊ. Πολλά μικρά φύλλα κάνναβης... 

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!