Νέα σενάρια για τον Ναν στην Euroleague

Κέντρικ Ναν

i

© nunn.legacy Instagram page

Νέα σενάρια για τον Ναν στην Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 20:57 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 11.10.2023

Ο Κέντρικ Ναν φέρεται να απασχολεί την Αρμάνι η οποία ψάχνεται ώστε να ενισχυθεί στην περιφέρειά της!

Ο Κέντρικ Ναν παραμένει χωρίς συμβόλαιο στο ΝΒΑ και οι σκέψεις να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι στριφογυρίζουν στο κεφάλι του. Η Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να θέλει να υπογράψει τον γκαρντ από τις ΗΠΑ.

Το καλοκαίρι το όνομά του έπαιζε σε καθημερινή βάση στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Κέντρικ Ναν ήταν στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας, κάποιες επαφές υπήρξαν ανάμεσα στις δύο πλευρές όμως ο ίδιος φάνηκε διατεθειμένος να περιμένει όσο μπορεί ώστε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο καιρός πέρασε, η Euroleague ξεκίνησε, ο Ολυμπιακός έκλεισε το ρόστερ του και ο Ναν παραμένει χωρίς ομάδα. Το γεγονός αυτό έκανε μια άλλη ομάδα της Ευρώπης να σκεφτεί την περίπτωσή του. Ο λόγος για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία λίγες μέρες μετά την έναρξη της Euroleague έχει κάποιες... τρύπες στο ρόστερ της και ο combo guard από τις ΗΠΑ φαντάζει ως ο ιδανικός άνθρωπος που θα τις κλείσει.

Την ώρα που ο Λο και ο Μπάρον ακόμα δεν έχουν πιάσει μπάλα φέτος λόγω τραυματισμών, ο Πάνγκος εμφανίζεται κάπως... νωχελικός. Ο Ετόρε Μεσίνα προβληματίζεται για την γραμμή της περιφέρειάς του και ψάχνεται ώστε να λύσει την εξίσωση!

Ο Ναν είναι μια από τις τοπ διαθέσιμες επιλογές αυτή τη στιγμή στην αγορά και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντρέα Καλτσόζι, η ομάδα του Μιλάνου έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του:

Πάτησε παρκέ ο Φαλ, οι θεραπείες συνεχίζονται για Γκος, Σίκμα και ΜακΚίσικ
EUROLEAGUE

16:07 - 11.10.2023

Πάτησε παρκέ ο Φαλ, οι θεραπείες συνεχίζονται για Γκος, Σίκμα και ΜακΚίσικ

Δύο εικοσιτετράωρα πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός είδε τον Μουσταφά Φαλ να βγάζει ένα... μέρος της προπόνησης, ενώ οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ συνεχίζουν τις θεραπευτικές τους αγωγές.

«Η Ολίμπια Μιλάνο ενδιαφέρεται για τον Κέντρικ Ναν. Η ιταλική ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση του Πάνγκος και με τους τραυματισμούς των Λο και Μπαρόν, θέλει να υπογράψει νέο PG/SG. Τον παίκτη ήθελε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ας δούμε τι θα γίνει».