Πάτησε παρκέ ο Φαλ, οι θεραπείες συνεχίζονται για Γκος, Σίκμα και ΜακΚίσικ

Μουστάφα Φαλ

i

Μουστάφα Φαλ / © Intime

Πάτησε παρκέ ο Φαλ, οι θεραπείες συνεχίζονται για Γκος, Σίκμα και ΜακΚίσικ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:07 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 11.10.2023

Δύο εικοσιτετράωρα πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός είδε τον Μουσταφά Φαλ να βγάζει ένα... μέρος της προπόνησης, ενώ οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ συνεχίζουν τις θεραπευτικές τους αγωγές.

Καμία φορά το να μην υπάρχουν νέα είναι μία θετική εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά όταν στην ομάδα υπάρχουν τραυματίες όλοι περιμένουν μία καλή είδηση για να ανέβει η ψυχολογία και να εμφανιστούν κάποια... χαμόγελα. Το ότι ο Μουσταφά Φαλ μπήκε για προπόνηση, έστω κι αν δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ήταν πολύ ευχάριστο νέο για τον κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκα, αλλά και για τον Ολυμπιακό συνολικά. 

Ο Γάλλος σέντερ έχει ξεκινήσει τη σεζόν του με ενοχλήσεις και πόνους στο πόδι, μία κατάσταση που δεν του έχει δώσει τη δυνατότητα να βρει ρυθμό. Πήρε χρόνο συμμετοχής στο SuperCup, αλλά από εκεί και πέρα μπήκε και πάλι στο «πάγο» και τώρα προσπαθεί να επανέλθει και πάλι. Στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό δεν αγωνίστηκε, ενώ τώρα παραμένει αμφίβολος για το ματς της Παρασκευής (13/10) στο ΣΕΦ κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Βρίσκεται όμως, στο δρόμο για την επιστροφή! 

Με κόσμο κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός - Sold out το τσάρτερ για Βαρκελώνη
EUROLEAGUE

15:46 - 11.10.2023

Με κόσμο κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός - Sold out το τσάρτερ για Βαρκελώνη

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τους φιλάθλους στο πλευρό του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (3/11), καθώς έγινε sold out στο τσάρτερ με τον κόσμο που θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στη Βαρκελώνη.

Πάντως, ο Φαλ δεν είναι ο μόνος που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμό. Υπάρχουν άλλοι τρεις που η πορεία τους προς την ενεργοποίηση και την προπόνηση βρίσκεται πιο... πίσω από τον Γάλλο. Συγκεκριμένα, οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, παραμένουν εκτός προπόνησης και συνεχίσουν την αποθεραπεία τους στο κρεβάτι του φυσικοθεραπευτή. Κανένας από τους τρεις άλλωστε δεν προβλέπεται να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα.