Με κόσμο κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός - Sold out το τσάρτερ για Βαρκελώνη

Με κόσμο κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός - Sold out το τσάρτερ για Βαρκελώνη

Ηλίας Λαλιώτης 15:46 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 11.10.2023

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τους φιλάθλους στο πλευρό του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (3/11), καθώς έγινε sold out στο τσάρτερ με τον κόσμο που θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στη Βαρκελώνη.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (12/10, 21:15) για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, αλλά κάποια καθοριστικά λάθη στο τέλος της κανονικής περιόδου, της στέρησαν τη νίκη και οδήγησαν το ματς στην παράταση, όπου λύγισε και ηττήθηκε με 78-88.

Πλέον, το Τριφύλλι θα ψάξει απέναντι στους Βαυαρούς την πρώτη του νίκη και σε αυτή την προσπάθεια άπαντες στην ομάδα θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ήδη, πάντως, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έκαναν sold out για το τσάρτερ που θα πετάξει για τη Βαρκελώνη, για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (3/11).

Όσο για τα εισιτήρια με την Μπάγερν Μονάχου η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την FC Bayern Munich (12/10, 21.15) καθώς και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Κλείστε τη θέση σας στο «σπίτι» μας και ζήστε τη μοναδική «ΟΑΚΑ experience».

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

- Ηλεκτρονικά στο more.com

- Την Πέμπτη (12/10), από τις 18.15 ως τις 21.15, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.