Το «μπράβο» του Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ: «Νέος αέρας στο γήπεδο, είμαστε ακόμα στο 3%» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

i

©intime

Το «μπράβο» του Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ: «Νέος αέρας στο γήπεδο, είμαστε ακόμα στο 3%» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 17:31 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 10.10.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους συνεργάτες του για όσα έχουν αλλάξει στο ΟΑΚΑ, αναφέροντας πως μέχρι στιγμής έχει γίνει μόλις το 3% όσων θέλει να γίνουν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με post στο Instagram σχολίασε τις αλλαγές που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο ΟΑΚΑ.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού έδωσε συγχαρητήρια στους συνεργάτες του και τόνισε πως ακόμα έχουν γίνει μόλις το 3% των αλλαγών που θέλει να κάνει στο γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε σε post του στο Instagram:

«Μπορεί στο γραφείο να φωνάζω όλη μέρα επειδή δεν έχω υπομονή και τα θέλω όλα έτοιμα... εχθές. Οφείλω όμως να πω ένα μεγάλο δημόσιο μπράβο στην ομάδα που έχει αναλάβει την εμπειρία φίλαθλου στο Παύλος Γιαννακόπουλος…

Μέσα σε δυόμιση μήνες (με Αύγουστο μέσα) έχουν καταφέρει να δώσουν νέο αέρα στο γήπεδο ακόμα και αν είμαστε ακόμα στο 3% αυτών που θέλω να γίνουν.

3% done

97 to go».

Οι αλλαγές που έγιναν και αυτές που έρχονται στο ΟΑΚΑ

Μέχρι στιγμή στο ΟΑΚΑ, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη απολαύσει το νέο παρκέ κορυφαίων προδιαγραφών, ενώ τοποθετήθηκαν 300 θέσεις περιμετρικά του παρκέ στα πρότυπα του ΝΒΑ, νέες καρέκλες και πάγκοι στις θύρες VIP, βάφτηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, έγινε ανακατασκευή του VIP Lounge και της αίθουσας Τύπου με εντυπωσιακά αποτελέσματα, φτιάχτηκαν οι τουαλέτες και άλλοι χώροι που ήταν σε κακή κατάσταση και δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ.

Παράλληλα, στον διάδρομο που οδηγεί από τα αποδυτήρια στο παρκέ τοποθετήθηκαν στους τοίχους εικόνες από το λαμπρό παρελθόν του Παναθηναϊκού, ενώ έγινε επίσης ανακατασκευή των τουρνικέ στις εισόδους για καλύτερο έλεγχο, έγινε ανακατασκευή και καθαρισμός του Parking 5, όπως και νέα διαγράμμιση. Σημαντική αλλαγή ήταν η μετακίνηση των οργανωμένων στο πέταλο, με παράλληλη αντιστήριξη της συγκεκριμένης θύρας, τοποθετήθηκε νέο δάπεδο περιμετρικά της αρένας και στην είσοδο των προπονητικών, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι έγιναν μελέτες στατικής επάρκειας του γηπέδου και οι απαραίτητες εργασίες.

Φυσικά οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ! Έρχονται ακόμα μεγαλύτερες και πιο σημαντικές! Το ΟΑΚΑ, λοιπόν, από το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Τριφυλλιού αυτή τη σεζόν, θα μετατραπεί σε εργοτάξιο! Άλλωστε είναι γνωστό πως στη σύμβαση που έγινε με την κυβέρνηση για την παραχώρηση του κλειστού, οι Πράσινοι θα πρέπει να επενδύσουν ένα ποσό της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ τα επόμενα χρόνια.

Το πιο σημαντικό είναι πως θα δοθεί μεγάλη βάση σε θέματα ασφαλείας του γηπέδου. Μετά και το σοβαρό ζήτημα που προέκυψε και με το στέγαστρο Καλατράβα στο ανοιχτό γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου θα δοθεί βάση στη στατικότητα της οροφής, καθώς και σε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά ζητήματα.

Μηχανικοί και αρχιτέκτονες θα αναλάβουν τον λεπτομερή έλεγχο και την πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στην κεντρική αρένα, αλλά και στις βοηθητικές εγκαταστάσεις!

Φυσικά, θα αλλάξουν όλα τα καθίσματα του κλειστού, ενώ θα υπάρξει και ολοκληρωτική αλλαγή του φωτισμού, προσφέροντας ένα θέαμα καλύτερο και από αυτά που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στο NBA!

Μάλιστα, για τις εργασίες που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι έχει ενημερωθεί σχετικά και η ΕΟΚ, γι’ αυτό και δεν κατέθεσε φάκελο για τη χρησιμοποίηση του ΟΑΚΑ για το προολυμπιακό τουρνουά.