To reunion της Ρεάλ Μαδρίτης του 2018, με τον Ντόντσιτς, τον Καμπάτσο, τον Φελίπε Ρέγιες και τα άλλα... παιδιά (vids)
i

© photo by Borja B. Hojas / Getty Images / Ideal Images

To reunion της Ρεάλ Μαδρίτης του 2018, με τον Ντόντσιτς, τον Καμπάτσο, τον Φελίπε Ρέγιες και τα άλλα... παιδιά (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:07 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 11.10.2023

Αρκετοί παίκτες της ομάδας που κατέκτησε τη EuroLeague το 2018 ήταν εκεί και η Ρεάλ Μαδρίτης λίγο πριν τη νίκη επί των Ντάλας Μάβερικς έκανε μία αναπαράσταση: Ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρες έδωσε το τρόπαιο στον Λούκα Ντόντσιτς και στους πρώην συμπαίκτες του Καμπάτσο, Ρούντι, Ταβάρες και Γιουλ. Ανάμεσά τους και ο παλαίμαχος Φελίπε Ρέγιες για να θυμηθεί τα... αξέχαστα!

Μιας και στην πόλη ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς, η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να το διασκεδάσει. Εκτός από τα καλωσορίσματα στον Σλοβένο, τους τίτλους τιμής και την απεριόριστη αγάπη που του μετέφεραν, η Βασίλισσα οργάνωσε και μία τελετή. Mάλιστα, αυτή έγινε αμέσως μετά τη φιλική νίκη επί των Ντάλας Μάβερικς και για θέμα της είχε την κατάκτηση της EuroLeague του 2018

Ο πρόεδρος της Βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρες, κατέβηκε από τα επίσημα στο παρκέ και παρέδωσε το τρόπαιο στον Σλοβένο γκαρντ. Όπως ακριβώς είχε κάνει πριν από 5 χρόνια, λίγες μέρες πριν ο Ντόντσιτς αποχαιρετήσει την αγαπημένη του Μαδρίτη για να μεταφερθεί στο ΝΒΑ. Δίπλα στον Ντόντσιτς ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο με τον οποίο έκαναν πάταγο εκείνη τη σεζόν, ενώ ο Αργεντίνος φέτος επέστρεψε στη Μαδρίτη μετά από τρία χρόνια και συνεχίζει το έργο του εκεί. Ελπίζοντας πως θα το... πιάσει από εκεί που το άφησε. 

Από την ομάδα του 2018 που νίκησε στον τελικό την Φενέρμπαχτσε και στέφθηκε πρωταθλήτρια συνεχίζουν τη δράση τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρχιο Γιουλ, ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο Έντι Ταβάρες και ο Φαμπιέν Κοσέρ

O δασκαλος Γιουλ και ο μαθητής Ντόντσιτς συναντήθηκαν ξανά στη Μαδρίτη (vids)
EUROLEAGUE

11:09 - 11.10.2023

O δασκαλος Γιουλ και ο μαθητής Ντόντσιτς συναντήθηκαν ξανά στη Μαδρίτη (vids)

Ήταν 19 ετών όταν ο Λούκα Ντόντσιτς έφυγε από τη Μαδρίτη, αποχαιρέτησε τον φίλο του Σέρχιο Γιουλ και τώρα -πέντε χρόνια μετά- τον συνάντησε ξανά στην πόλη που μαζί μεγαλούργησαν. Ο Ισπανός στα 35 του χρόνια παραμένει ακμαίος και ο 24χρονος Σλοβένος ακόμα μαθαίνει από αυτόν.

Επίσης, στη WizInk Arena εμφανίστηκε και ο Φελίπε Ρέγιες, ο ιστορικός αρχηγός που σταμάτησε το μπάσκετ το 2021, ενώ αμήχανα αισθάνθηκε ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ. Διότι, τότε ο 37χρονος σήμερα γκαρντ της Ρεάλ αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ και είχε ηττηθεί στον ημιτελικό από την νυν ομάδα του. Αύτη ήταν η 10η κατάκτηση της Βασίλισσας, που την περασμένη σεζόν μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού στο Κάουνας έκανε 11 τα τρόπαιά της.