Βγήκαν τα... μαχαίρια στους Σανς: Δυσαρεστημένος με τον ρόλο του ο Ντουράντ

Κέβιν Ντουράντ

i

@Photo by Christian Petersen/Getty Images

Βγήκαν τα... μαχαίρια στους Σανς: Δυσαρεστημένος με τον ρόλο του ο Ντουράντ

Χρήστος Τσάλτας 14:00 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 05:45 - 16.05.2024

Ο πρόωρος αποκλεισμός έβγαλε στην επιφάνεια τα προβλήματα στο παιχνίδι των Φοίνιξ Σανς, με τον Κέβιν Ντουράντ να μην κρύβει την δυσαρέσκειά του για τον ρόλο που είχε στην επίθεση, κάνοντας το καλοκαίρι στην Αριζόνα πολύ ενδιαφέρον ήδη.

Η σεζόν των Φοίνιξ Σανς τελείωσε πρόωρα και άδοξα. Η ομάδα της Αριζόνα έθεσε ψηλά τον πήχη το περασμένο καλοκαίρι, μετά και την προσθήκη του Μπράντλεϊ Μπιλ, κάνοντας δηλώσεις ακόμα και για κατάκτηση του τίτλου. Κάτι που αποτελούσε στόχο όλων στο Φοίνιξ.

Αντ' αυτού όμως η σεζόν τελείωσε στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ. Και μάλιστα χωρίς να καταγράψει νίκη απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι οποίοι πήραν... σκούπα μετά το 116-122 στο Game 4 της σειράς στο Footprint Center.

Οι Τίμπεργουλβς έστειλαν τους Σανς για... διακοπές, ισοφάρισαν οι Κλίπερς
NBA

08:58 - 29.04.2024

Οι Τίμπεργουλβς έστειλαν τους Σανς για... διακοπές, ισοφάρισαν οι Κλίπερς

Ο Άντονι Έντουαρντς μέτρησε 40 πόντους και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πήραν.... σκούπα, κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, την ώρα που οι Λος Άντζελες Κλίπερς έδειξαν χαρακτήρα και πανηγύρισαν «διπλό» στην έδρα των Ντάλας Μάβερικς

Αυτή η κατάσταση και ο πρόωρος αποκλεισμός από τη συνέχεια των playoffs έφερε στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπήρχαν εντός των τειχών. Ο Κέβιν Ντουράντ μάλιστα δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του, μιλώντας στον κύκλο των δικών του ανθρώπων.

Ο KD ήταν σημείο αναφοράς για τους «ήλιους» σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, όμως δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια της σεζόν ένιωσε πως ο ρόλος του επιθετικά περιοριζόταν, στρέφοντας τα βέλη του στον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να αξιοποιήσει το σύνολο ο Φρανκ Βόγκελ.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Ντουράντ ένιωθε πολλές φορές τον ρόλο του να υποβαθμίζεται, καθώς οι Σανς προσπαθούσαν να παίξουν σε καταστάσεις πικ εν ρολ, αφήνοντας τον χαρισματικό σκόρερ στη γωνία, να περιμένει για μια σωστή πάσα. Κάτι που πολλές φορές δεν γινόταν.

Είναι προφανές πως την ερχόμενη σεζόν θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στην Αριζόνα, ώστε η ομάδα να γίνει διεκδικήτρια του τίτλου, με την δυσαρέσκεια του Ντουράντ να βγάζει στην επιφάνεια τις παθογένειες του γκρουπ στις δύο πλευρές του παρκέ και κυρίως στην επίθεση.